Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Gelişmesini istediğim oyunlarda para verip alıyorum. Mesela Construction Simulator isimli oyunu şimdiden aldım. Ama eski, yapımcısı tarafından unutulmuş, geliştirilmeyen oyunları korsan olarak oynuyorum. Kurumsal programlarda haddinden fazla pahalı olduğu için korsan kullanıyorum.

Oyun değil ama program kullanıyorum.

Gelişmesini istediğim oyunlarda para verip alıyorum. Mesela Construction Simulator isimli oyunu şimdiden aldım. Ama eski, yapımcısı tarafından unutulmuş, geliştirilmeyen oyunları korsan olarak oynuyorum. Kurumsal programlarda haddinden fazla pahalı olduğu için korsan kullanıyorum.
Merhaba Construction Simulator seven biriyim yeni oyununu mu aldınız acaba?

Korsan oyun kullanıyor musunuz? Hem ankette oylayabilir hem de yorum olarak görüşünüzü belirtebilirsiniz. Karşılıklı polemik yaratmadan tartışabiliriz. Şu an doların geldiği seviyeyi düşünürsek forum ahalisinin görüşlerini merak ediyorum.

Orijinali bedava olanları orijinal kullanıyorum, orijinali kredi çektirenleri ise korsan kullanıyorum.

Orijinali bedava olanları bile korsan kullananlar gördüm ve onları anlayamıyorum. Kim Chrome'yi korsan indirir ki.

Bilgisayara elektrik değdiğinden itibaren ekrana gelen her şey korsan. Artık PC de cracklemediğim bir şey kalmadı gözü BIOS'a diktim. Modlasam mı acaba 🤔

Şaka bir yana kullanmasam dahi alacağım program, uygulama veya oyunu ortak alıyorum hem orijinal hem ucuz. Misal Netflix'e 4 kişi girdik. Bunun dışında Elden Ring'i orijinal olarak 10TL ye almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı