Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Ben yavaş yavaş orjinale geçiyorum ilk önce Windows'u Windows Loader ile etkinleştirerek kullanıyordum şuan da Windows key alarak Windows'u etkinleştirdim. Bugün korsan oynadığım oyunun orjinalini aldım Euro Truck Simulator 2'yi korsan oynuyordum bugün orjinalini aldım indirim olduğu için yani yavaş yavaş geçiyorum orjinale.

Oyununa göre değişir mesela LFS S2 için kalkıp 253 lira vermem başka yollara başvururum. Ya da GTA Trilogy için 529 lira vermem. Oyun 300 lirayı geçiyorsa yine vermem başka yollara başvururum. Emek diye keriz gibi silkeletecek değilim kendimi. Emekleri kadar fiyat koysunlar.

Eskiden korsan oyun oynardım fakat şu an oynamıyorum. Bir oyunu korsan oynayıp denemiştim oyunda saçma sapan problemler çıkınca sildim. Artık oyunlara para veriyorum, pahalı olsun ya da olmasın.

Küçük yaşlardan itibaren CD ile internet kafe ile hep korsan oynadık zaten Korsan oyun satan yerlerden Para ile oyun alınca orijinal sanardık bakmayın bu steam olayı geliştikçe internet ortamı genişledikçe orijinal oyunu alma başladı. Şahsen ben Single Player bazı oyunları korsan oynuyorum çünkü 15-20 saatlik bir oyuna 300-500 TL arası para vermek hiç mantıklı değil.
Şimdi dersiniz işin içinde emek var tamam da farklı ülkede adam birim olarak örnek 20 dolar veriyor biz 300-500 TL alıyoruz ekonomimiz iyi olsa 20 TL değil 35-50 olsun yine alınır ama abartı fiyatlardan dolayı Korsana yöneliyoruz elime para geçmesine rağmen bazı oyunlara o kadar para verebileceğimi düşünmüyorum. Bu korsan olayının sorumlusu Hükümettir.

Korsan oyun kullanıyor musunuz? Hem ankette oylayabilir hem de yorum olarak görüşünüzü belirtebilirsiniz. Karşılıklı polemik yaratmadan tartışabiliriz. Şu an doların geldiği seviyeyi düşünürsek forum ahalisinin görüşlerini merak ediyorum.
Kullanmıyorum çünkü oyunlarını Nintendo DS ile oynuyorum. (O da R4 ile oynandığı için korsan sayılabilir.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı