Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    1.166
FitGirl ve dodi harici güvenemiyorum evet biliyorum onlar kırmıyor oyunu sadece repackleyip paylaşıyorlar ama nedense onları dostum gibi görüyorum.

Orası öyle ama Fitgirl ve DODI'de her tür oyun olmuyor maalesef. O yüzden farklı güvenilir alternatiflere sahip olmakta zarar yok.
 
Vermemen doğrusu zaten, Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi piramidi var hemen bakıyoruz bir insanın temel ihtiyaçları neymiş ne değilmiş. Adam affedersin Getir Yemek'ten sabah akşam dandik soslu tavuk döner, çiğ köfte yemek için indirim kuponu kovalıyor. Midesine adam gibi kırmızı et girmeyeli yarım sene olmuş "oo oyuna 3K vereyim, oo şu yayıncıya 500 TL atayım". Saçma sapan işler.

Korsan film, oyun vb. imkanın varsa ve cebinden para taşmıyorsa yapacaksın. Nedir arada "bu oyunu korsan oynadık ama her kuruşunu da hak edermiş" dediğinde satın alabilirsin oldukça doğal.

En mantıklı yorum bu olabilir. Arkadaşlar, ihtiyaç listesi diye bir şey vardır. Hanginiz her gün et yiyor ya da düzenli besleniyorsunuz? Düzenli besleniyorsanız lafım yok, istediğiniz oyunu satın alın ancak düzenli beslenmeyip şu oyuna şu kadar para vereceğim demek de saçmalık tamamıyla. Avrupa'daki adam yemeğini de yiyor, oyuna parasını da veriyor. Az mantıklı düşünün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı