Korsan Oyuna Karşı Olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tür konular da artık beni baydı. Durumu olmayanın korsan olarak oynamasına karışmıyoruz zaten. İtiraz ettiğimiz nokta; 10K'lık sistem dizip "X oyun indirme sitesi güvenli mi?" diyenlere. Artık bu tür konu da açılmasın, bir ton korsan oyun konusu var ya.
Çok haklısınız.

Nobody:

Oyuna 600 lira verebilecek olanlar: Oynama kardeşim! Oynama? Paran yoksa oynama? Harçlığını biriktir? Benim ekran kartım yok milletten ekran kartı çalıyor muyum?

😁 😁

Bir oyun 300-400 lira olursa korsandan başka yol var mı?
Ayda 4000 lira alan adam oyun oynayamaz mı?
Hakkı yokmuş da bilmem ne...

RDR2'yi örnek alalım. Oyun 200TL'yi piyasaya bakarsak her türlü hak ediyor. Hakkın yok? Bir manava gidip elmayı parayla alıyorsun. Ama paran yoksa a-la-maz-sın. Alamazsın, bu kadar. Niye inatla adamın hakkına giriyorsunuz? Umarım empati kurma duygunuz vardır. Yoksa çok yazık. Paran yetmiyorsa arkadaşından al. İndirim bekle. Binlerce yol var. "oyuna para verilmez 😎"diyen kişilerin çoğu onca gereksiz şeye harcama yapıp bir oyuna para veremiyor :D? "Red Dead Redemption 2" bir şaheserdir. Bu sanatı görmek istiyorsan vereceksin o parayı. Adamlar yapmış.

"OrJiNaL Alİm HaWli OliM 😎😎"

Birkaç oyunu korsan oynuyorum. Sebebi basit, para vermek istemedim. Ne emek hırsızlığına, ne de kul hakkına giriyor bu durum. Gayet de mutluyum. Korsan oynayanlara tepki gösteren arkadaşlar, çok da umurumda değilsiniz açıkçası.

Herkes istediği gibi oynasın oyununu. Neden karışıyorsunuz anlamıyorum.

Aslında isteyen herkes korsan oyun indirsin karışan yok varsa da umrunuzda olmasın. Fakat bu tür internet sitelerinde insanlar toplu olarak korsan indirin algısı yayarsa işler daha kötü olur. Durumum yoksa ne yapacağım 400 liraya karnımı mı doyuracağım yoksa oyun mu oynayacağım? O yüzden neden korsana karşısınız diyen de körü körüne korsana hayır diyen de bu bilinçte olmalı.

Dünya adaletsiz bir yer. Sırf Türkiye'de doğdum diye bir programa 500 lira vermem.

Firmalar korsan kullanımı da hesaplayıp, ona göre fiyat belirliyor. Ya çalan taraf olacaksın, ya keriz yerine koyulup, başkasının çaldığını ödeyen taraf.

Zaten milletin faturalarını ödüyoruz. Bide kaçak kullananlarınkini ödemem.

Sevdiğim firmayı desteklemek için alırım. Onun dışında her uygulamayı ahlak kasıp almaya kalksam, yiyecek ekmek bulamam.

Hırsızlık mı? Evet.

Ayda 5000 lira kazanan adam boş keseden konuşmayı bilir. Ben aylardır bilgisayarımı toplayamadım. Kimse bana ahlak kasmasın burada. Başkasının kullandığı suyu, elektriği ödemediğim gün, dünyanın bana adaletli olduğu gün ben de adaletli olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı