"Korsan oyunlarda virüs var." algısı

  • Konuyu başlatan AB7SS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 11B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güvenilir kaynaktan indirip scene release'in nfo dosyasındaki hash kodlarıyla inen dosyalar arasında karşılaştırma yaparsan sorun yaşamazsın.
Benim birkaç arkadaşım var bir sürü sosyal medya vs. hesabını Ruslara kaptıran. 🙂

not: beğendiğiniz oyunları satın almaya özen gösterin.
 
Hepsi virüslü olmasa da genelinde sıkıntı var. Eğer oyunu çok merak ettiyseniz format zamanı geldiğinde indirin oynayın 3-5 gün sonra atın formatınızı. İnternette virüssüz oyun bulmak samanlıkta iğne bulmaktan zordur. Repack yapılmış bir dosyaya güvenmek çok da akıl işi değil
 
“Sağlam İndir” adlı adresten Crysis 3 indirmiştim, ilk zamanlar virüsün etkisini görmedim fakat Battlefield 1’e girdiğim zaman ekran kartı kullanımı %85 olmasına rağmen 40 FPS alıyordum GTX 1060 6GB ile. Mümkünse midenizden biraz kısıp paranızı biriktirin ve istediğiniz oyunlara orijinal olarak sahip olun.
 
Ben şimdiye kadar çoğu oyunu korsan oynadım (CS-GO dışında) fakat yaşı küçük olanlar reklamlara tıklarsa (sonrasını biliyorsunuz.)
Ha bir de sonra kızmayın korsan oynadığım oyunlar:
GTA 3.
GTA San Andreas.
GTA Vice City.
Prototype 2.
Minecraft.
İnşaallah yeni PC alınca orijinale başlayacağım.
 
Pekala bu işin belli bir dünya görüşüne göre "insanlık namına" yapılıyor olma ihtimali, var ancak birçok taraf kendi çıkarları için dağıtıyor bu şeyleri.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı