Korsan Windows Kullanma Deyip OEM Key Öneren Üyeler

Microsoft zaten bizim üzerimizden parayı götürüyor reklamdan vs. Oyun geliştirici ise oyunu satmakla para kazanıyor. (Micro transaction falan hariç, onlar zaten çoğunlukla Free2Play)

Burada genelleme konuşmuşsun. Ben hayatımda bir oyuna 150TL'den fazla vermem. (Vermedim de zaten)

Fark etmez, Microsoft bile açıkladı bu keyler yasal değil. Hackerler sızdırıyo internet sitelerine oradanda insanlar OEM key diye satıyor. Madem WinRAR'ı lisanssız kullanıyorsunuz, Photoshop desen o da lisanssız, Windows 10 ise OEM key, fakat gidip 400 TL oyuna para verip korsan oyun indirenleri linç etmeyi iyi biliyorsunuz, bu kadar iki yüzlüsünüz işte, bu arada size demiyorum korsan tartışmalar altında beni linç eden insanlara diyorum, üstünüze alınmayın lütfen.

Kullananlar ses çıkarmıyosa sizi neden rahatsız ediyorki herkes mıt ajanımı önemli bilgileri olsun %90 ev kullanıcısı forumun 1300 TL verecek kadar güçlü bir ekonomimiz ve alım gücümüz ne yazıkki yok.

Adamın yazdığını okudukça sinirim bozuluyor. OEM anahtarı ve kayıt girdisi aynı cümlede bulunmaması gereken kavramlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…