Korsan yazılım kullanmak için bahaneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Steam hesabım ölünce kalacak değil mi? İçinde para verip aldığım oyunlar var, aldığım oyuncaklar kalıyorsa o da kalmalı." dediğim zaman diyorlar ki "Oyunlar sanal olduğu için öldüğünde silinebilir, oyuncak almaya benzemez."

Korsan konularında ise birden oyunlar sanallıktan çıkıyor, cep telefonları ve arabalar gibi somut şeylere dönüşüyor. "Alamıyorsan oynama! Arabaya/telefona paran yetmeyince çalacak mısın?" diyorlar.

Çok çelişkili adamlar var vesselam.
Beni de tilt eden o işte.

Açık konuşuyorum. Tamam yaptığımız etik bir şey değil, iyi bir şey hiç değil. Ama 300 lira vereceğime 10 TL veyahut bedavaya getirmek daha işimize geliyor. (Sorsan bir 1.6'yı, bir de GTA4 kaçak indirdim. 1.6'dan çok çektim silene kadar, GTA4'de çalışmadı. Yani aslında (mobil hariç) temizim. )
Aynen farkındayım herkesin işine geldiğinin. Dediğim gibi hırsızlık yaptığının bilincinde olduğu sürece benim sorunum değil. Ama şöyle böyle diye bahaneler duyunca damar atmaya başlıyor bende.

Bu konular artık çok sıktı. Parası olmayan korsan kullanabilir. Okula para götüremeyen birisi neden oyuna para versin? Günümüz oyunlarının çoğununu da beğenmiyorum ve tek beklentim Unreal Engine 5.

1598612461221.png

1598612472077.png

Bu konular artık çok sıktı. Parası olmayan korsan kullanabilir. Okula para götüremeyen birisi neden oyuna para versin? Günümüz oyunlarının çoğununu da beğenmiyorum ve tek beklentim Unreal Engine 5.

Eki Görüntüle 651023

Eki Görüntüle 651024
Şimdi durumu çok kötü olan biri olabilir tamam eyvallah ama elinde interneti ve bilgisayarı varsa ne kadar kötüdür acaba?

Ekleme: Türkiye şartlarında bilgisayar ve internet kolay bulunmuyor 😄

"Steam hesabım ölünce kalacak değil mi? İçinde para verip aldığım oyunlar var, aldığım oyuncaklar kalıyorsa o da kalmalı." dediğim zaman diyorlar ki "Oyunlar sanal olduğu için öldüğünde silinebilir, oyuncak almaya benzemez."

Korsan konularında ise birden oyunlar sanallıktan çıkıyor, cep telefonları ve arabalar gibi somut şeylere dönüşüyor. "Alamıyorsan oynama! Arabaya/telefona paran yetmeyince çalacak mısın?" diyorlar.

Çok çelişkili adamlar var vesselam.
Aslında mesele dijital bir içeriğin var olması değil onu kullanmak. Oyunlar sanal değil demedim ben. Dijital bile olsa dedim hatta. Araba, telefon örnek. Aradaki bağlantıyı anlama güçlüğü çekenler de anlasın diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı