Korsan kullandığınız gibi " emek hırsızlığı yapıyorum" demesini biliyorsunuz, korsan kullanmaya devam edin.
Korsan kullanmıyorum eğer kullanıyorsam bana kanıt sun
Korsan kullandığınız gibi " emek hırsızlığı yapıyorum" demesini biliyorsunuz, korsan kullanmaya devam edin.
Yazdıklarımı okumadın dimi? Hırsızsın işte. Okula para götüremiyorsun ama hırsızsın. Hiçbir şey seni haklı çıkarmaz. Hırsız.Bu konular artık çok sıktı. Parası olmayan korsan kullanabilir. Okula para götüremeyen birisi neden oyuna para versin? Günümüz oyunlarının çoğununu da beğenmiyorum ve tek beklentim Unreal Engine 5.
Eki Görüntüle 651023
Eki Görüntüle 651024
Tamam devam etsin abisi, emrolur.Korsan kullandığınız gibi '' Emek hırsızlığı yapıyorum'' demesini biliyorsunuz, korsan kullanmaya devam edin.
Anlayacağınızı bilsem uzun uzun anlatırdım ama... Maalesef beyefendi.Korsan kullanmıyorum eğer kullanıyorsam bana kanıt sun.
Ban yiyeceğim.Yazdıklarımı okumadın dimi? Hırsızsın işte. Okula para götüremiyorsun ama hırsızsın. Hiçbir şey seni haklı çıkarmaz. Hırsız.
Ben oyun oynamıyorum. 20 yaşındayım. Babamdan uzun süredir para almıyorum. 500 liralık kyk bursuyla bütün ihtiyaçlarımı görüyorum çok şükür.Muhtemelen baban parayı basıyor sana, oyun da alıyorsun.
Hayat ne kadar güzel zaten, herkesin babasının parası var oyun almaya.
Korsanı uzun zamandır kullanmıyorum, ama o dar beynine şunu sok:
Herkesin babası yada kendisi para s*çmıyor.
Umarım banka sitelerine girmiyorsundur, kredi kartları sevilen şeylerdirPeki kardeşim sen bunları anlattın diye korsan oyunculuk bitti, sonuna kadar haklısınız sizden haklısı mezarda. Kendim çatır çatır korsan kullanıyorum, kimsede bir şey diyemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.