Kreatin kullanımı zarar verir mi?

ErenYılmaz55

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H , GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU ,16 GB 3200 MT/s
Merhaba protein oceanda şu an bir kampanya mevcut lansmana özel 300 gram kreatin 300 TL sizce bu fiyat iyi mi? İndirim kuponu kullanınca %10 ek indirimde geliyor. Bir de daha önce ne Proteinocean'dan ne de başka yerden supplement almadım ilk defa kullanacağım bir sıkıntısını görür müyüm? Yaşım 14 ve sahip olduğum tek hastalık 'glukoz 6 fosfat dehidrogenaz enzim eksikliği' hastalığı.

Fiyat güzel. Protein Ocean güvenilir bir marka ancak yerine başka markalar tercih etmeni öneririm (supplementler.com iyi bir tercih olur). Yaşın 14 ise balık yağı vs. dışında hiç bir supplement kullanmanı önermem. Güzel temiz beslenip sporuna devam edebilirsin. Hiç bir supplement beslenmeden daha önemli ve daha etkili değildir.

Eğer ki cidden bu spor işini yapacaksan ben diğerleri gibi yaşının küçük olduğunu düşünmüyorum bence ciddi yapacaksan kullan fakat hastalığını çok fazla gıda tetikliyor alıcağın kraetinin içindekileri kontrol etmen gerekli bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı