Küçük kardeş problemi

Kanka ben sana sinirlendimmi eğer sinirlendirseydin şu an sana yüksek harflerele diecektim şu an etmiyorum sadece dediğin az everki yanıt sadece öylesine hiçbir şey olmamış gibi yazmandı.

Yav bak benim bir kuzenim var iyidir hoştur ama insanı çok gıcık eder yersiz kahkaha atar seni sinir edecek bir şey bulur yani yumruklamak istersin bazen kardeşi aynen öyle hiçbir fark yok.
 
Çocukta hiperaktivite olabilir. Onu kışkırtmaktan başka bir şey yapmaz. Önermiyorum.

Ama o kadar çok bağırmasın dmeedim böyle susuturanlarda var büyünce bir şey olmuyor abim bana da yapıyordu çok eskiden şu an hiçbir şey olmadı bana ve hala yapıyorsada bıraksın hiçbir şey olmamış gibi davransın ağlazsın 1-2 saat ağlarken görmezden gelsin susar.
 
Yav bak benim bir kuzenim var iyidir hoştur ama insanı çok gıcık eder yersiz kahkaha atar seni sinir edecek bir şey bulur yani yumruklamak istersin bazen kardeşi aynen öyle hiçbir fark yok.

Sen bir de benim kuzeni gör kanka bazen bir gruba çağırıyorum Allah ne verdiyse kışkırtma yapıyor gıcık ediyor hakaret bile ediyor hatta daha çok cayıyıor ben bunun yüzünden bağırdım bir daha seni n*h alırım o gruplara diye sadece TikTok izliyor bir de napim Bruh diyor çok sinir gıcık eden huyları var çok gıcık birisi inatçı küslüğe dayanamıor bunun huyları ve gıcıklığı yüzünden küstüm oda küslüğe dayanamıyor bunun yüzünden az kala en çok kan kardeşim dostum bir okul arkadaşım kuzenim yüzünden dahda konuşamıyacaktık o ş*r*f*i* kuzenim yüzünden ( moderatörler bak küfürü söylerken sansürü koydum bu arada ceza falan atmayın görürseniz yazımı :D .
 
Son düzenleme:
Şiddeti asla sevmiyorum ve desteklemiyorum kimsenin kimseyi bazı durumlar haricinde dövmeye hakkı yoktur.

Evet katılıyorum sana.
Eğer düzelmeyecek gibiyse, sakince alın karşınıza konuşun. Ama sakince.

Bak bu da iyi bir çözüm abi kardeş arası sakince konuşmak belki sorunu köktende çözebilir bende bunu yazıcaktımki sen yazmışssın benden önce :D
 
Zamanında benden 2 yaş küçük kuzenim de yapıyordu. Ta ki kendisinden 16 yaş büyük abim halamdan izin alıp arka odaya çekene kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı