Critical mass
Hectopat
- Makaleler
- 1
Sapma değil saplama payı.
Hocam ileride değerlenir mi bilmiyorum ama kütahya gibi yerde zor. Şimdi de Yozgat'a yapmak istiyorlar. Bence malum kişi bunlar üzerinden para kaldırıyor.Şaşırılacak bir şey yok. O sapmanın parasını bizler ödeyeceğiz, hükümet ve şirket aralarında bölüşüyor. 50 milyon Euro maliyeti olan bir havalimanından direkt devletten alacağı para 200 milyon Euro. Artık kaçı hükümete kaçı şirkete verilir o işleri bilmiyorum ama sürekli böyle yapıp ceplerini dolduruyorlar. Bunların yargılanmasını da görürüz umarım.
İlk defa olmuyor böyle saçma garantiler ile yapılan şeyler. Yolsuzluğun başka bir seviyesi işte.Hocam ileride değerlenir mi bilmiyorum ama kütahya gibi yerde zor. Şimdi de Yozgat'a yapmak istiyorlar. Bence malum kişi bunlar üzerinden para kaldırıyor.
Ben Türkiye'ye düşman bir ülke olsam her yeri yıkarım Kütahya'yı Yozgat'ı Kilis'i falan Türkiye'ye bırakırım. Bunlar bir de havaalanı yapıyor ya.Kütahya gibi bir yere havaalanı yapmak kadar saçma bir şey yok birileri yine kolay yoldan zengin oldu.
O kadar da abartmayalım.Ben Türkiye'ye düşman bir ülke olsam her yeri yıkarım Kütahya'yı Yozgat'ı Kilis'i falan Türkiye'ye bırakırım. Bunlar bir de havaalanı yapıyor ya.
İroni değil gerçekten öyle düşünüyorum.O kadar da abartmayalım.
Ünleme gerek olmadığı düşünmüştüm ama ciddiye almadınız umarımTürkiye'de bilim kenti diye bir şey olduğunu bile sanmıyorum. Aziz Sancar'ı çıkardığı için buna en yakın il Mardin olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.