Kullanıcı hatası iPhone SE

• Konuyu başlatan srcn90
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.334
Arkadaşım yeni aldığı iPhone SE cihazı denize düşürmüş, denize giderken de merdivenlerde bayağı seke seke paramparça olmuş. Anlayacağınız telefon pert. Bu durumda Apple bir şey yapabilir mi? Evet tamamen kullanıcı hatası ancak belki bir ihtimal kullanıcı memnuniyetini gözetip değişim falan yapmaz mı? Kutu fatura mevcut. Hala kalan 2 bin lira ödemesi de mevcut. :)
Apple servislerin bazıları swaplıyor cihazı yenisini verebilirler. Bende o telefon olcak denize su geçirmeyen kılıf olmadan götürmem.

Arkadaşım yeni aldığı iPhone SE cihazı denize düşürmüş, denize giderken de merdivenlerde bayağı seke seke paramparça olmuş. Anlayacağınız telefon pert. Bu durumda Apple bir şey yapabilir mi? Evet tamamen kullanıcı hatası ancak belki bir ihtimal kullanıcı memnuniyetini gözetip değişim falan yapmaz mı? Kutu fatura mevcut. Hala kalan 2 bin lira ödemesi de mevcut. :)
Apple servisi iyidir güzeldir de o telefonu dünyadaki hiçbir firma bedavaya değiştirmez 😀

Üzerine bir bardak soğuk su içsin.

Ayıp bir şey bu düşünceye sahip olmak bile. Sonuçta telefonu düşürmüş ve burada kullanıcı deneyimi için neyi iyileştirebilir Apple. Böyle başvurular Apple olmasa bile farklı firmaların Türkiye'ye bakışını kötü etkiliyor. Tamam geçmiş olsun kazadır ama bunu sormak bile, ücretsiz değişim yaparlar mı falan görünce sinirlerimi bozan bir şey. Bu ve benzeri (artık benzeri düşünceyi anlayabiliyor musunuz bilmiyorum) düşüncelerden sıyrılın lütfen. Yapılan hatayı düşünün, sonucunda sorumlusu kimse kabullensin yani nedir ki.
Ben cevap almaya geldim cevap vermeye değil. Gereksiz bir mesaj.

Bir de millete kızıyorsunuz utanmadan. Olgunluk, bilinç yok bu düşünce yapısında, hatayı kabullenmemiş ve soruyorsunuz üstüne kızıyorsun artık nasıl bir bilince sahipseniz. Bir de 29 yaşındaymışsınız. Valla iyice utandım görünce. Bir daha da görmemek için görmezden gel yapıyorum.

Gereksiz konu açmasaydınız belki dediğiniz "gereksiz" bir mesaj almazdınız.

Sen bu konudan daha gereksizsin bu foruma.
Ayıp bir şey bu düşünceye sahip olmak bile. Sonuçta telefonu düşürmüş ve burada kullanıcı deneyimi için neyi iyileştirebilir Apple. Böyle başvurular Apple olmasa bile farklı firmaların Türkiye'ye bakışını kötü etkiliyor. Tamam geçmiş olsun kazadır ama bunu sormak bile, ücretsiz değişim yaparlar mı falan görünce sinirlerimi bozan bir şey. Bu ve benzeri (artık benzeri düşünceyi anlayabiliyor musunuz bilmiyorum) düşüncelerden sıyrılın lütfen. Yapılan hatayı düşünün, sonucunda sorumlusu kimse kabullensin yani nedir ki.

Bir de millete kızıyorsunuz utanmadan. Olgunluk, bilinç yok bu düşünce yapısında, hatayı kabullenmemiş ve soruyorsunuz üstüne kızıyorsun artık nasıl bir bilince sahipseniz. Bir de 29 yaşındaymışsınız. Valla iyice utandım görünce. Bir daha da görmemek için görmezden gel yapıyorum.

Kullanıcı deneyimi değil kullanıcı memnuniyeti.

Apple’a cihazı tamir için verirseniz büyük ihtimalle size cihaz tamir edilemiyor şu kadar fiyat ödeyin yenisiyle değiştirelim diyecektir. Bildiğime göre Apple ekranı kırık olan cihazlar da kasasın da hata bulunmuyorsa ekran değişimi yapıyor ama kasası yamuk veya ezik cihazlar da ücret karşılığında yeni cihazla değişim yapıyor diye biliyorum. Ücretsiz olarak değiştireceklerini sanmam. Bunu hiçbir firma yapmaz zaten.

Sen bu konudan daha gereksizsin bu foruma.

Kullanıcı deneyimi değil kullanıcı memnuniyeti.

Olsun bu da bir deneyim sunmaktır, gözüm döndü hemen yazmak istedim. Hatta evden çıkarken gördüm ve açık bıraktım tarayıcıda sayfayı. Müsait zamanda direkt yazdım. Tek hatamız bu olsun. Ben utanmayıp hala tam cevap verir diye bekledim ama utandı (!) sanırım abi (siz).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı