Çözüldü Kullanılmadığı halde dakika neden biter?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrhmhll

Yoctopat
Daha fazla  
Operatör olarak Turkcell kullanıyorum 1000 dk'lık bir paketim var ama kullanmadığım halde dakikam bitmiş ve aşıma geçmiş bu neden olur? En fazla 400 500 dk kullanmışımdır.

Çözüm
Hocam aradım bulamadım onu.

Uygulamada güncel faturanıza girin.
Faturada detaya tıklayın.
SMS şifresi gelince onu girin ve geçmiş işlemlerde "Tümü" kısmını "Konuşma" olarak filtreleyin.
Yapılan son görüşmeler ve ücret kesimi görünecek.

Numaranızın yönlendirilmesi ihtimal dahilinde ya da arkada telefonunuzu kullanan bir uygulama olabilir. İnceleyin.
Hocam, başka operatör kullandığım için Turkcell'in uygulamasını pek bilmiyorum ama uygulama içinde hangi telefon ile kaç dk konuştuğunuzu gösteren bir kısım illaki vardır. Bu kısımdan kullanımlarınızı görebilirsiniz veya müşteri hizmetlerini arayarak kullanım detaylarınızı sizinle paylaşmasını isteyebilirsiniz.

Hocam, başka operatör kullandığım için Turkcell'in uygulamasını pek bilmiyorum ama uygulama içinde hangi telefon ile kaç dk konuştuğunuzu gösteren bir kısım illaki vardır. Bu kısımdan kullanımlarınızı görebilirsiniz veya müşteri hizmetlerini arayarak kullanım detaylarınızı sizinle paylaşmasını isteyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Uygulamada güncel faturanıza girin.
Faturada detaya tıklayın.
SMS şifresi gelince onu girin ve geçmiş işlemlerde "Tümü" kısmını "Konuşma" olarak filtreleyin.
Yapılan son görüşmeler ve ücret kesimi görünecek.

Numaranızın yönlendirilmesi ihtimal dahilinde ya da arkada telefonunuzu kullanan bir uygulama olabilir. İnceleyin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı