Kutusu açılmış ürün iade edilebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Ben Vatan Bilgisayar'dan Snopy Rampage SG-R601 gamepad aldım, ürünü denemek amaçlı kutusundan çıkardım. Bilgisayara taktığım zaman görüyor ama oyun oynamak istediğim zaman (FIFA 23) çalışmıyor. Zaten Steam görmüyor kolu, driverlarını indirdim ona rağmen hiçbir şey olmadı.
Ben bu ürünü kusurlu mal adı altında iade edebilir miyim? İyi sosyaller.

Vatanla gorüşmen daha iyi olur bende Snopy gamepad var Mortal Kombat 9 da gameped gormüyor eski gamepedim gorüyordu ama diger oyunlari rahatça goruyor oyunsal sıkıntı olabilir iadede ürün saticinin insafina kalmişbsonucta paket açılıp kullanilmis inşallah alirlar.

Vatan iade koşullari
Satın alınan elektronik ürünlerde; SIM kart takılması, Wi-Fi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Aynı zamanda ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz."

‘'Cayma hakkında kapsamında kullanılmayacak ürünler ve işlemler hakkında daha detaylı bilgi satış sözleşmenizde bulunmaktadır."

Ben RAM almıştım, benim anakartım desteklemediği için elimde patladı, iade almadılar hiçbir türlü oradaki sistemlerde denediler baktılar RAM sağlam almamışlardı.

Şimdi kendileri deneyip bir şekilde Gamepad'i çalıştırırlarsa iade almazlar.

Her koşulda 14 günlük cayma hakkın var. Bir dahakine THH'ye başvurabilirsiniz.

Her koşulda 14 günlük cayma hakkın var. Bir dahakine THH'ye başvurabilirsiniz.
Vatan iade koşullari
Satın alınan elektronik ürünlerde; SIM kart takılması, Wi-Fi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Aynı zamanda ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz."

‘'Cayma hakkında kapsamında kullanılmayacak ürünler ve işlemler hakkında daha detaylı bilgi satış sözleşmenizde bulunmaktadır."
Bahsettiğim şey buydu. Her koşulda 14 gün iade olayı sadece mesafeli satış sözleşmelerinde bulunuyor. Ben de konu sahibi arkadaş da doğal olarak ambalajları açtık koruyucu bantları çıkardık kurulum yaptık ettik vs. ama çalışmayınca, bunu iade alın diyemiyoruz. Mağazadan alınan durumlarda her koşulda iade edemezsin.

Bahsettiğim şey buydu. Her koşulda 14 gün iade olayı sadece mesafeli satış sözleşmelerinde bulunuyor. Ben de konu sahibi arkadaş da doğal olarak ambalajları açtık koruyucu bantları çıkardık kurulum yaptık ettik vs. ama çalışmayınca, bunu iade alın diyemiyoruz. Mağazadan alınan durumlarda her koşulda iade edemezsin.

Ürün kusurlu degilse iade biraz zor oluyor bende dsha önce iade ettim ama ürün arızalı cıkinca garanti firmasi yapamayınca ürün iade formu gönderdi öyle aldım iadeyi iade durumu firmanin insafına kalmış bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı