Kuzenim beni kullanıyor

Üzerinden zaman geçmiş ama umarım yemeğede gitmemişsindir. Böyle bir insanı her yerden engelle ve bir daha görüşme.
 
Herkese merhaba. Benim kuzenim ve ailesi (anne tarafı) Eskişehir'de oturuyor. Ben ve annem her yaz Eskişehir'e geçer sonra tatilimizi yaparız. Haftaya pazartesi gideceğiz Eskişehir'e. Neyse. Ben sosyal birisi değilim. Arkadaşım yoktur, hali ile yazışacağım birisi de bulamam genellikle. Genelde kuzenime yazarım. Sadece kuzenime yazmak beni rahatsız ediyordu. Sosyalleşmem gerekiyordu. Girdim kuzenimin hesabına takipçilerinden üç beş kişiye istek attım sohbet başlattım. Konuşuyoruz bilmem ne. Kuzenim yazdı. Benim tanıdıklarıma yazma diye. Ben de tamam dedim. Ben de bu sefer önerilenlerdeki herkesi eklemeye başladım.

Önerilenlerdeki çoğu kişi de kuzenimin çevresinden. Bazılarıyla artık arkadaş olmuşum. Kuzenim Hbu sefer ne kadar sosyal medya hesabı varsa hepsinden engelledi beni. Sonra WhatsApp'tan yazdım niye diye. Atar gider yaptı. Ben onu küçük düşürüyormuşum da bilmem ne. Ondan sonra yazmamaya başladım. Ön bilgiyi vereyim. Benim ailem, kuzenimin ailesinden daha iyi bir ekonomik düzeyde. Önceki yazlarda annem sürekli hediyeler alır, yemeğe çıkartır vs. yapardı. Bu sabah bana: Artık dolar kaç olmuş? Benden bir şey beklemesinler. Dedi. Bundan 3 gün önce de kuzenim yazdı. Ben yazmadan yazmaz normalde. Şaşırdım. İşte normal napıyorsun vs. dedi.

İyiyim vs. derken 24 Haziran benim doğum günüm unutma ha falan dedi. Ben de yemek yemeye gideriz dedim. Hediye falan al dedi. Yok yemeye gidelim dedim. O zaman annene söyle o hediye alsın dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kuzenimin annesi de (yengem) zaten gözü para pul da olan birisi. Yani ne yapmam lazım? Bir tanıdığım falan da yok Eskişehir'de (arkadaş olduğum kişilere engelleyin falan yazıyormuş.). Beynimden vurulmuşa döndüm. Bizden sürekli bir şeyler bekliyorlar. Yemek mevzusuna tamam dedi ama arkadaşlarını da getirecekmiş.
Engel atın hocam böyle ucubelerle uğraşmaya değmez.
 

Geri
Yukarı