Kuzenime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim sen daha da uzamadan unut gitsin bu işi. Sayfalarca anlatılmış zaten hiç mantıklı değil. Çok ilerisini düşünerek yazmışlar ama sen yakın geleceği düşün. Ayrılırsanız ne kadar kötü olur her şey. Ne güzel hem kuzensiniz hem de birlikte güzel vakit geçiren arkadaşlarsınız. Bunu bozma.
 
Kuzenin seni kardeşi gibi görmesi çok yüksek ihtimal senin ona açılman çok absürt olacağını düşünüyorum.
 
Hocam bence açılın. Zevkli oluyor herkesten gizli bir şekilde ilişki yürütmek bayağı heyecanlı. Zaten bu yaşlarda %80 bitecek bu ilişki. Yaşadım oradan biliyorum en azından içinizde kalmaz. Açılırsın reddedip muhattabı keser ya da açılırsın ilişkiniz düzgünce devam eder sonra ayrılırsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye heyecan olsun diye açılmam hocam. Dertleşiyoruz, düzgün muhabbet ediyoruz. Hala hoşlanıyorum o ayrı mesele fakat bu da geçer. Üniversiteye gidince farklı bir kız bulurum zaten.
 
@Silinen üye heyecan olsun diye açılmam hocam. Dertleşiyoruz, düzgün muhabbet ediyoruz. Hala hoşlanıyorum o ayrı mesele fakat bu da geçer. Üniversiteye gidince farklı bir kız bulurum zaten.
İşin orası da var şimdi. Eğer açılırsan çok güzel bir dostunu kaybedebilirsin. Bence dediklerimi bir yana koy hayatına devam et. Boşlukta olabilirsin benim gibi selam diyen herkese düşüyor olabilirsin. Gönül böyle bir şey herkese konuyor. Üni hayatında başarılar.
 
Vallahi sesli güldüm. İlkokuldaki tekil çoğul kavramından bahsetmişsin.
Kardeşim nereden saldıracağını şaşırmışsın. Şahıs eklerinde bir şey bulmaya çalışmışsın. Vallahi gerçekten mental retardasyonlusun.
Bulmaya çalışmadım, var olan eksikliklerinizden bahsediyorum.

Sırf senin bulunduğun duruma saygımdan sen yerine siz diye hitap etmeye çalışıyorum ama onu da nereye çekmişsin. Acınacak halde olan kişi sensin.
Defalarca "sen" dediniz. Şimdi ise "saygımdan sen yerine siz diye hitap etmeye çalışıyorum" demişsiniz. Tezatlıkta üstünüze tanımadım şimdiye dek.

Türkçe bilgim emin ol seni ikiye katlar. O yüzden hadi toz ol.

Senle daha fazla münakaşaya, laf dalaşına girmek vakit kaybı.
Vaktinizin kaybolduğunu düşünüyorsanız gidebilirsiniz. Sizi zorla tutan kimse yok.
Beni ikiye katlaya katlaya ancak mental retardasyonda katlarsınız.
Ben buraya toz olmaya gelmedim. Yarar sağlamaya, tozları silkelemeye geldim. Siz de silkelediklerimden biri oldunuz.

Şimdi anlamışsındır neden cümlelerimde senin mental retardasyonlu olduğunu belirttiğimi. : ) Gerçi anlamamış olabilirsin. Sen anca o kafayla o lafımı bana geri çevirmeye çalış.
Geri çevirme ihtiyacı hissetmedim. Laf zaten ait olduğu yere döndüğü için benim içim rahat. Eninde sonunda sizi buldu lafınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı