Emirıw
Decapat
Daha fazla
Hissetmezsiniz Lamzu on numara bir mouse, sensör olarak Gpx'in sensöründen daha iyi Motion Sync teknolojisi ile ve switchleri de optik olmayan switchler arasında bence en iyisi. Geç olmuş yorumum ama rtings ilk başta Firmware atmadan yapmıştı o hesaplamaları ondan biraz yanlışlıklar vardı. Sonra da bakmadım fareyi alınca, tenz bile Atlantis mainledi birkaç hafta, emin olun profesyonel arenada bile kullanılabilecek bir mouse so yeah. Gpx'te ayrıca Omron 20M switchler var ve double Click hatası çok nadir olsa da çıkar. İllaki sensör ve Click latency en ama en iyisi olacak derseniz yukarıdaki gibi Viper V2 Pro veya DeathAdder V3 Pro modeline yönelmeniz gerek; ve hayır V2 Pro'da asla gıcırdama yok zaten onda optik switchler var yani en iyisi, en dayanıklısı... Aksine benim Lamzu'da olmuştu, onu da değişimle halledersiniz zaten.
Kankam konuyu hortlatıyorum ama birkaç forumda seni gördüm bir şeyler biliyor gibisin. Birkaç gündür kafa yoruyorum mouse işine şu anda G203 kullanıyorum biraz daha avuç doldursa ve büyük olsa iyi olurdu sora, m3/m3s, VGN, vxn gibi modellere baktım ama normalde yurtıdışından alışveriş yapmama rağmen bu seferlik pimpiriklik tuttu birkaç Wraith şikayeti duydum o yüzden yurt içi bir şeyler almak istiyorum uzun soluklu olması lazım. Tutuşum claw palm arası bir şeyler, elim 18cm civarı 2500 civarı bütçem var ne önerebilirsin.