Laptopa Linux kurmak için ana bilgisayara ISO dosyasi indirilirse sorun olur mu?

NameİsReZs

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Microsoft Windows 11 Pro (Ghost Spectre Custom ISO), x64-based PC, 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci, 32 GB RAM (8x4), RTX 3060
Meslek
Üniversite
Merhaba, dolabımı karıştırırken eski bir laptopumu buldum, işletim sistemi eski olduğu için Linux yüklemeye karar verdim. Eski bilgisayarımdaki tarayıcılar eski olduğu için ISO'yu yükleyemezdim bu nedenle ana bilgisayara USB belleği takıp ISO'yu ana bilgisayardan USB'ye attıktan sonra USB'yi çıkarıp eski bilgisayara takacağım, biraz komik gelir ama ana bilgisayarda bir şey olur mu? Eskiden USB'ye Ventoy kurmuştum öyle kaldı. Yani yanlışlıkla da ana bilgisayarın işletim sistemini değiştirmek istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ana bilgisayarda çalıştırmadıkça sıkıntı çıkmaz.

ISO Dosyaları normal uygulamalar gibi başlatılamaz hocam zaten bilgisayarda. Herhangi bir sorun olmaz.

İfadeler: 900
ISO dosyaları normal uygulamalar gibi başlatılamaz hocam zaten bilgisayarda. Herhangi bir sorun olmaz.

Zaten Ventoy, Rufus vb. programlarla ISO'yu belleğe yazdırmamız gerektiğini biliyorum ama yine de sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…