League of Legends Config dosyasını değiştirmek ban sebebi mi?

FT32566

Hectopat
LoL'ün dosya ayarlardında Config'e "enablereplayapi= 1" ekledim maç gemişini 1. şahıs'da izlemek için oyun dosyalarını değiştirmekten dolayı bir sıkıntı çıkar mı?

LoL'ün dosya ayarlardında Config'e "enablereplayapi= 1" ekledim maç gemişini 1. şahıs'da izlemek için oyun dosyalarını değiştirmekten dolayı bir sıkıntı çıkar mı?

Kanka onun için programlar var ben olsam Config'i fazla kullanmam LoL skinde oyunda Config'den skin ekliyordu yani ban sebebi olabilir.

Oyun dosyalarını değiştirmek her zaman riskli bir işlem, ancak Riot Games biraz insaflı davranarak değiştirmeye izin veriyor( bazı dosyalarda sadece.) Rio'ta ticket atarak veya başka ticketlara bakarak ban sebebi veya olmaması durumunu öğrenebilirsin.(not: Her bölgede farklı kurallar olabiliyor.)

Oyun dosyalarını değiştirmek her zaman riskli bir işlem, ancak Riot Games biraz insaflı davranarak değiştirmeye izin veriyor( bazı dosyalarda sadece.) Rio'ta ticket atarak veya başka ticketlara bakarak ban sebebi veya olmaması durumunu öğrenebilirsin.(not: Her bölgede farklı kurallar olabiliyor.)

Riot'a ticket attım henüz yanıt gelmedi burayada sorayım dedim.

Oyun dosyalarını değiştirmek, sıkıntılı olabilir. Oyun dosyalarını değiştirdiğinizde, oyun tarafından ters olarak algılanırsa banlanma ihtimaliniz var ve üçüncü parti yazılım programı kullanmadığınız hâlde kullanmış gibi gözükürsünüz. Banlanırsanız da banınız muhtemelen açılmayacaktır.

Riot'a ticket attım. Henüz yanıt gelmedi. Buraya da sorayım dedim.

Yanıt geldi mi? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı