3.70 TL oluyor.Ben alacaktım 3 arkadaş sarar mı? Yaz indirimlerinde kaç tl olur?
3.70 TL oluyor.Ben alacaktım 3 arkadaş sarar mı? Yaz indirimlerinde kaç tl olur?
Hocam incelemeyi de sizi de çok seviyorum <3 Sadece eğlenceli olsun diye öyle bir emoji koydum.@technora incelemeyi sevmediniz mi?![]()
Ben hep arkadaşlarımla oynadığım için bilmiyorum. Yeni konu açabilirsiniz hocam.Bu oyunu Steam'den yeni aldım, acaba tek başıma internetten tanımadığım oyuncularla nasıl ekip oluşturacağım?
Çok teşekkür ederim.Elinize sağlık hocam. Çok güzel bir inceleme olmuş.
En az 1000 saatim var bu oyunda, hiç sıkmıyor. Her seferinde yapay zekasına hayran kalıyorum oyunun. Zombiler o kadar zeki ki özellikle de özel zombiler. Valve gerçekten oyun işini çok iyi yapıyor. 2021 yılında oynanabilecek en iyi oyunlardandır, net. Tek eksisi bazı hataları, aslında hata da denmez de, bazı glichler. Onları da Valve'nin güncellemeler ile çözmesi gerek.
Merhaba efendim, bu oyunu Steam'den yeni aldım, acaba tek başıma internetten tanımadığım oyuncularla nasıl ekip oluşturacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.