Left 4 Dead 2 İncelemesi

En az 1000 saatim var bu oyunda, hiç sıkmıyor. Her seferinde yapay zekasına hayran kalıyorum oyunun. Zombiler o kadar zeki ki özellikle de özel zombiler. Valve gerçekten oyun işini çok iyi yapıyor. 2021 yılında oynanabilecek en iyi oyunlardandır, net. Tek eksisi bazı hataları, aslında hata da denmez de, bazı glichler. Onları da Valve'nin güncellemeler ile çözmesi gerek.

En az 1000 saatim var bu oyunda, hiç sıkmıyor. Her seferinde yapay zekasına hayran kalıyorum oyunun. Zombiler o kadar zeki ki özellikle de özel zombiler. Valve gerçekten oyun işini çok iyi yapıyor. 2021 yılında oynanabilecek en iyi oyunlardandır, net. Tek eksisi bazı hataları, aslında hata da denmez de, bazı glichler. Onları da Valve'nin güncellemeler ile çözmesi gerek.

Merhaba efendim, bu oyunu Steam'den yeni aldım, acaba tek başıma internetten tanımadığım oyuncularla nasıl ekip oluşturacağım?

Merhaba efendim, bu oyunu Steam'den yeni aldım, acaba tek başıma internetten tanımadığım oyuncularla nasıl ekip oluşturacağım?

Hikaye modunda hızlı maç yaptığında direkt hazır oyuna gönderiyor. Kendin oyun kurmak istersen de arkadaşlarla oyna bölümüne gir, sonra alt taraftaki senaryo lobisi oluştur butonuna tıkla ve istediğin bir bölümü seçip oyunu kur. Sonra başkalarının gelmesini bekle, gelince oyunu başlat, bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı