Lenovo L27Q-30 vs AOC 27g2ae/bk

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 2.967
Makaleler
13
Daha fazla  
Bu iki monitör arasında kaldım. Xbox Series S ve gündelik kullanım için kullanılacak.

Series S'te 2K upscale yapabiliyor.

Profesyonel oyuncu değilim, online oyunlarda da çok işim yok. İleride oynar mıyım belki. Ama CSGO, Rainbow tarzı oyunlar oynamam.

İstediğim kriterler IPS, ghosting olmaması, yükseklik ayarı da olursa iyi olur.

Samsung Odyssey G3 modelini de düşündüm. Amazon da çok uygun fiyata ama ghosting sorunu olduğu için vazgeçtim.

Bütçe maksimum 2700 TL. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi.

Rekabetçi oyunlar oynamayacaksanız Lenovo tercih edin 10-bit , QHD ekran ve 350 cd parlaklık bu bütçe için çok iyi avantajlar. Gecikme olarak haliyle iyi değil ama yeterli olduğunu düşünüyorum.

Bu model de çok iyi, pivot. Daha mantıklı diğer AOC modeline göre. Ama 75 Hz ya lanet olsun. 😅

27" 1080p kötü tercih olur. Series S destekliyorsa kesinlikle 1440p tercih etmelisin.
21.5 1080P 60 Hz 5 MS monitörden 24 inç geçmek nedense az geliyor boyut olarak bana. Series S modeli de 2K upscale ederek oyunları oynatıyor. Günlük kullanım ve forum içinde monitörü kullanacağım. 2K YouTube'dan video oynatacak internetimde yok açıkçası. 12 megabit net var.

27 inç monitorü yakın mesafe kullanacağım 40-50 cm şu an, PC masasını değiştirdiğimde mesafe biraz daha artacak. 27 inç pikseller çok belli olur mu?

2K izlemene gerek yok. 1080p'de 1440p'ye Upscale etmek de doğal çözünürlük kadar güzel görüntü vermiyor genelde. 27'de 1080p tercih edilmemeli diye düşünüyorum. 1440p geleceğe de yönelik olur. Günlük kullanımda bile daha iyi deneyim sunar. Hala 1440p taraftarıyım.

2K izlemene gerek yok. 1080p'de 1440p'ye Upscale etmek de doğal çözünürlük kadar güzel görüntü vermiyor genelde
Evet ama sonuçta 1080p'den daha iyi görüntü verir diye düşünüyorum. 1080P monitörde 2K video açmak gibi görüntü 1080P'den daha iyi ama gerçek 2K gibi de değil.

N11'den tek şüpheliyim. Sorun olursa iade ve garanti süreci nasıl işler pek güven vermiyor gibi.

Abi eğer sadelikten yana isen 1. linkte olan çok güzel duruyor. Ama kullandığınız kasa böyle ışıklı oyuncu kasası ise 2. linkte olan çok güzel olur. Yakışıklı bir monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı