Gerçekten çok güzel bir model. MSİ 'dan bıkmıştım önerilerden. Diğer modelinin de ekranı sıkıntılıydı. G550JK da da ddr3 ram vardı. Şu anda öneri tahtının başına oturması gereken bir laptop.
4K Olduğu için GTA5 gibi oyunları oynatırken kasar mı sizce?Gerçekten çok güzel bir model. MSİ 'dan bıkmıştım önerilerden. Diğer modelinin de ekranı sıkıntılıydı. G550JK da da ddr3 RAM vardı. Şu anda öneri tahtının başına oturması gereken bir laptop.
Sağ olasın aklımdaki soru işareti gitti. Abra a7 v6.1 almayı düşünüyordum. Şuandan itibaren fikrim kesinlikle değişti.4K değil 3K olması lazım. 3K da tabiki zorlanır. Ama bu telefon değil ki. Çözünürlüğü Full HD'ye alırsınız olur biter. Zorlanmadan oynarsınız. Hatta Ultra HD bile oynarsınız.
Sağ olasın. Sizce monster a7 v6.1 den iyimi bu model ?@baharnedim Dostum ürün 4K3K çözünürlük 2880 x 1620 oluyor.
Temmuz sonlarına doğru dolar düşerse fiyattada düşme olur mu ?@baharnedim Ben Monster, Victor vs. gibi barebone bilgisayar yanlısı olmadığım için bu ürünü tavsiye ederim. İkisi de aynı özellikte. Fakat 4GB ekran kartı tabi biraz fark yaratacaktır. Sonuçta ekranı 4K. Ayrıca tartışmasız Lenovo'nun kasası, JBL audio ses sistemi vs. daha kaliteli.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.