Media Markt dışındaki sitelerde ekran kartı gtx860 olarak geçiyor. Media markt sitesinde bi yanlışlık olabilir mi?
İnceleme linki atar mısın?Bu 2015 modeli. Diğerleri 860m'li 2014 sürümü. Yabancı kanallarda incelemesi de var 2015 yazınca.
Tabii.
Lenovo Y50 2015 Review:
HDD' nin 5400 RPM olmasından kaynaklı takılmalar, kasılmalar yaşıyor musunuz?Ben ürünün 860M'li modeline sahibim 2 hafta önce aldım. Kasa kalitesi, ses kalitesi çok güzel. Ekran konusunda çok kötü şeyler diyorlardı ama ben memnun kaldım açıkçası. HDD'den arada ses geliyor ama rahatsız etmiyor sadece fan sesi ilk gün çok azdı şuan biraz arttı gibi. Yani normal bir laptop fan sesi geliyor fakat daha yeni cihaz bu ses garip geldi. Shadow of Mordor highda 55 FPS BF 4 de ise highda 45 FPS alıyorum. Ultra oynanacak bir cihaz değil. Ama 960M olanda 7-10 FPS fark var . Yani tasarımı çok hoş herkes Monster alın dedi evet 3000 TL'ye ne Monsterlar var. Fakat tasarım hoş değil. Bu fiyata bu ürün iyi bence.
Fazladan SSD için MSATA slotu var mı ?Ben de bu modeli alacağım. Eski modelden İPS ekran ve GTX 960m gibi artıları var. Aldıkdan sonra ilk işim SSD takmak olucakdır.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.