Benim korkum ise gözümdeyken gözümü kaşımak.
Aynen bir de bu var
Benim korkum ise gözümdeyken gözümü kaşımak.
Sizde de doğuştan aparat var, parmaklarınızİnternette okudum, aparatı varmış takmak için nasıldır bu aparat?
Sizde de doğuştan aparat var, parmaklarınızdediğiniz şeye baktım da çıkarma aparatı tehlikeli gözüküyor. Ayrıca lensi alın, kullanmaya başlayın; tüm sorularınıza cevap bulacaksınız.
İşe yarayabilir fakat pek gerek yok. Elinizi yıkadığınız sürece enfeksiyon riskini mümkün olduğunda azaltırsınız zaten. Gözünüze takmak konusunda ise göz bebeğine yerleştirmek oldukça zor, kimse öyle yapmıyor. Gözünüzün kenarındaki beyaz kısma rahatça bırakabilirsiniz.İnternette okudum, aparatı varmış takmak için nasıldır bu aparat?
Aparata gerek yok. İlk kez takıp çıkarmakta tabi zorlanıyorsunuz ben çıkaramamıştım ilk seferinde baya uğraşmıştım. 2 3 güne otomatiğe bağladım karanlıkta bile görmeden takıp çıkarabiliyordum. Takıp çıkarırken acısı yok sadece eğer lens kirliyse veya üzerinde toz kaldıysa taktığınızda gözünüzde batma yapar. Çıkarıp tekrar temizleyip takınca da bu durum geçiyor. Gözünüze koyduğunuzda tabi kırpacaksınız oturması için önceden kırparsanız oturmaz dışarı atar tekrar takmayı denersiniz. Çıkarırken de iyi tuttuğunuz ve çektiğiniz sürece kırpsanız problem olmaz geceleri kırparak çıkarıyorum ben farkında olmadan bazen. 2 marka var size önereceğim. Birisi acuvue oasys diğeri de air optix. Oasys incecik ilk kullanım için zor olabilir takmanız, air optix daha kalın. İkisini de deneyin sonra hangisini tercih ederseniz onunla devam edin.@anchovy00 @131296 tek korkum takıp çıkarmak benim. Acır korkusu var birazda takarken ve çıkarırken. Bide takarken çıkarırken refleks olarak gözümü kırparsam bişey olur mu?
Kaşısanız problem olmaz çok ovalamayın yeter.Benim korkum ise gözümdeyken gözümü kaşımak.
Hocam bu arada unutma sakın, muayeneden önce göz ölçümü yapılan yerde lens kullanmak istediğini belirtmen gerekiyor, ona göre ölçüm yapıyorlar.Bende göz doktorundan randevu almaya çalışıyorum. 6 ay önce gitmiştim ve derecem arttı gözlük yetmiyor hissediyorum.Bende dedim doktora gideyim hem muayene olayım hemde danışayım diye. Cevaplarınız için teşekkürler hepinize. @zahidbolat sizde kullanmaya başladıktan sonra tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.