Letgo'daki İlan hakkında görüşleriniz neler?

Dostum ikinci eller sıfırdan daha pahalı. Git adam gibi bir sistem topla. Bütçen azsa da iyi bir APU sistem alırsın sonra para bulunca ekran kartı eklersin. İkinci ele hiç bakma derim.

Tam anlamıyorum bu işten en son 10 sene önce toplamıştım 3 yıldır laptop kullanıyorum ama ömrünü doldurmak üzere. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Fiyatlar pahalı diye ikinci ele bakıyordum onlarda cidden daha pahalı sıfırından.

İyi ki canınız sıkılmış. Bu ve benzeri durumlardan haberdar olmanız canınızı sıkmasın. Kötü bir şey diyormuşum gibi gelebilir ama iyi bir şey dedim.

kötü bir şey dedin demedim yav duruma isyan ettim :(

Eğer bilgisayardan anlıyorsanız sizin için sorun teşkil etmez.

anlıyorum sanıyordum bu konuda biraz yanılmışım...

Dostum ikinci eller sıfırdan daha pahalı. Git adam gibi bir sistem topla. Bütçen azsa da iyi bir APU sistem alırsın sonra para bulunca ekran kartı eklersin. İkinci ele hiç bakma derim.

Apu sistem nedir? parçaları tek tek mi alayım?

Ya ben hem oyun oynasın hemde solidworks gibi cad/cam programlarını çalıştırsın derdindeyim sahip olduğum laptop şuan bunu az çok yapıyor ama yakında ömrünü tamamlayacak gibi duruyor. Metro exodus u oynayamadım bir türlü. Çıkacak oyunları medium min ayarlarda belki yine oynayabilirim ama diğer programlarda da performans kaybeder mi zamanla emin olamıyorum.

i7-7700hq
gtx 1050 4gb
16 gb ram
 
Letgo başını almış gidiyor bu zamanlarda. Uygun fiyatlarda ekran kartları bakarken, dün RX580'li ve Ryzen 5 2600'lü sistemleri 6000'li fiyatlarda görüyordum. Allah akıl fikir versin.

hepsiburada.com ve İtopya'da öyle şu an neredeyse ...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son kere yazıyorum bu letgo fırsatçılarının önüne geçmek adına sistemimi satışa sunmaya karar verdim (!). Ryzen 5 1600 AF, 16 GB DDR4 3000MHz ve HD 7850 sistemi sadece ve sadece 4500 TL'ye veriyorum çünkü ışıklı klavye hediye hem de Rampage marka. Işıklı olmasa 1500 TL'ye veriyordum.
 
Son kere yazıyorum bu Letgo fırsatçılarının önüne geçmek adına sistemimi satışa sunmaya karar verdim (!). Ryzen 5 1600 AF, 16 GB DDR4 3000MHz ve HD 7850 sistemi sadece ve sadece 4500 TL'ye veriyorum çünkü ışıklı klavye hediye hem de Rampage marka. Işıklı olmasa 1500 TL'ye veriyordum.

Senin gibi vicdanlı insanlar olmasa bu ülkenin hali neçe oldurdu :)
 
Beyler kim bu adamı uyardı. Adam engel atmış. Ne güzel 850tl'ye GTA5 ve PUBG oynayacaktım.

Ekran Görüntüsü (66).png
 
beyler kim bu adamı uyardı. Adam engel atmış. Ne güzel 850TL'ye GTA 5 ve PUBG oynayacaktım.

Eki Görüntüle 552912

Kim bu forumdaşımın tekerine çomak soktuysa bence süresiz banlanmalı ekmeğine taş koymuş adamın resmen 850 liraya vazigür gibi makine alacaktı adam yazıklaaar olsun.
 

Geri
Yukarı