LG G3 Çok Sorunlu Bir Telefon Mu ?

2 dakika önce Kliksa reklamını gördüm.:) 32GB modelin 1350 TL olduğunu söylüyordu. Zaten ben LG garantili diye birşey söylemedim.
Neyse işte ama normal şartlarda bulmak zor. Ancak paralel ithalat satılır ama 32 gb'ı ben 1600 tl'ye aldım o kadar ucuza nasıl satıyorlar anlamadım. :)
 
İthalatçı garantili fiyatları baz aldım ben. O fiyata, o donanımı bulmak gerçekten zor. Bu yüzden sorunlar çok göze batmıyor kendi açımdan.
 
G3'ün sorunları Kitkat'ın Dalvik modunda oluyordu. Lolipop'un ART moduyla sorun kalmadı neredeyse. Bu arada son düzeltme güncellemesi her ülkeye verilmedi sanırım. Avrupa romları daha kusursuz şuan.
 
Arkadaşa, S4'ün bataryasının 1 yılda öldüğünü, G2'nin ilk günkü performansını koruduğunu, bunu karşılaştırmak için de G2'nin şarjı bitene kadar S4'ü 4 kez şarj ettiğimizi, bundan yola çıkarak da G2'nin bataryasının çıkarılamamasının hiçbir dezavantaj olmadığını anlatmaya çalıştım. Kendisi en son S4'ün kapasitesini 4 ile çarpıp G2 bataryasının kaç mAh olduğunu hesaplamaya çalışıyordu, bir de G2'nin şarjının 4 gün gittiğini zannetmiş bu açıklamadan. :) Anlama kabiliyeti çok yüksek(!) bir arkadaş Teknolojiden de zehir gibi(!) anlıyor. Tavsiyeleri dikkate alınmalı(!) :)

Edit not: S4'ün bataryasının, alındıktan 6 ay sonra öldüğü için garantiden değiştirildiğini söylemedim. Yani aslında yukarıda bahsettiğim S4 bataryası 2. batarya idi.
 
Son düzenleme:
Technopat Modern Combat 5 incelemesinde çatışmalı sahnelerde cihaz kasmaya başlamış. Note 3 te su gibi akıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ahahhaha adam burda G3'ü sormuş ya :D sabah sabah hiç güleceğim yoktu :D
 
Eğer ısınırsa biz yapması gerekeni anlatırız.
Ayrıca 3 ay sonra; "rehbere girerken 5 saniye bekliyorum ne yapmam lazım?" demesinden iyidir.
G3 cok ısınmiyo ki en son yayinlanan lp surumunde, sanırım arkadas G3un ilk sürümünü kullanmis 10 dk, geçen bi arkadaş aldı, gercektende kasiyodu ama şimdi guncelledi ve benim telefondan bile hızlı oldu (LG G2) .bilmeyenler konuşmasın :D
 
@KranosChara OnePlus One'da 801 işlemciye sahip. LG nerede hata yapıyor söyler misiniz? G3 stabil bir telefon değil, optimizasyon eksikliği var. G2 kadar stabil olduğu zaman, bu tür sorunlar ortadan kalkacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı