LG G4 Android 6.0 Güncelleyince Isınma Sorunu

samsun11135

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bugün bilgisayardan güncellemeyi kontrol ettim ve gelmiş (Android 6.0 Marshmallow). Kurdum ve pişman oldum. Rehberi açıyorum ''Kişi Listesi Güncelleniyor'' diyor ve yaklaşık 2 saat o şekilde bıraktım hiçbir şey olmadı ve birisi bana mesaj attığında veya birisi beni aradığında telefonumda hiçbir tepki olmuyor. Ayrıca telefonda aşırı bir ısınma var ki size bu ısınmayı tarif edemem bile elimde tutamıyorum telefonu ve telefonun ısınması için açık olması yetiyor, ekran kilitli olsun ama telefon açık olsun cayır cayır yanıyor telefon (oyun oynarken veya şarjdayken oluşan ısıyı anlatmıyorum bile). Batarya konusunda da telefon şarjı kelimenin gerçek anlamıyla içiyor. Ben böyle bir şey görmedim. Bu sorunlar hakkında çözümü olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamalardan Tümü sekmesine gel Kişi Deposunun verilerini temizle, kişi sorunu düzelecektir.Isınmayıda boşver sorun yaratmaz.

Ben format atmadan direk lolipop üzerine kurdum buna rağmen söylediğin gibi bir ısınma yok. Oyun oynadığım zaman bile elimi rahatsız edici ısı yok.Yüksek boyutlu ağır oyun oynamadım açıkçası subway surfer rayman adventures gibi oyunlar. Ayrıca güncellemeden sonra rehber sorunu yaşamadım benim kişilerim google hesabımda kayıtlı ilgisi varmıdır bilmiyorum. Yalnız sende aşırı ısınma kişi listesi vb. sorunlar var ise yedeklemelerini yapıp hard reset çekmeni öneririm.

Telefon şuanda şarjda
1c382f742d22edeea461546530062937.jpg
33fe8c6bcdba89c59a835135d9456339.jpg

Konuyu açan arkadaş benim. Ban yesidiğim bu hesabı açtım değrlerim resimdeki gibidir (Şarzda değildir.) Ayrıca şimdi şrza takıp oyun oynadım şarzı abartmıyorum artması gerekirken azaldı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-12-24-00-06-25.png
    Screenshot_2015-12-24-00-06-25.png
    95,3 KB · Görüntüleme: 1.339
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı