Başarılı Kurulum LG R590 | i3 M350 | Nvidia GT 335M | MacOS Sierra 10.12.6

Merhaba arkadaşlar. Herkeste güncel bilgisayar yok maalesef :)
Benim gibi hala eski bilgisayarını kullanan var ise ( dünyada üç beş kişi kalmışızdır :D ) bu konu belki yardımcı olabilir.

• İntel Core i3 M350 2,53 GHz
  • Nvidia Geforce GT 335M 1 GB
  • 4 GB RAM
  • 128 GB SSD

Sierra 10.12.6 sürümünden daha güncel MacOS sürümleri yüklenmiyor maalesef :(

@KemalALKIN yardım eder belki :D

macos.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Core 2 Duo E7400’e kurulum esnasında kullanılan betiklerle basitçe Mojave bile kurulabiliyor. Bilginiz olsun istedim. Ellerinize sağlık hayırlı olsun.
Biraz araştırayım bakalım :) Bu arada teşekkür ederim.
Ekran kartınızdan dolayı düşüncem Sierra ile kalmanız. Ama yine High Sierra ve/veya Mojave deneyebilirsiniz. Ram 4+2 yapabilirsen yani 6GB idare eder sizi üst sürümlerde.
Amacım Xcode uygulamasını kullanabilmek. Güncel sürüm için güncel OS istiyor maalesef.
Ekran kartını tanıtamaz mıyım yoksa yetersiz mi kalır?
Bu arada belirtmem lazım MacOS bütün linux distrolarından ve Windows'tan daha stabil çalışıyor gibi :D Yeni bilgisayar alacağım zaman MacOS uyumlu olmasına kesinlikle dikkat edeceğim.

Aynı cihaz bende de mevcut, denemediğim sürüm kalmadı daha setupu bile gerçekleştiremedim. Sürekli bootta hata veriyor, bir sefer kurdum onda da hiçbir şey çalışmadı. Kurulum dosyaları mevcut mu veya yönlendirebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babamın eski laptobu görünce şaşırdım hala kullanıyorum bu PC'yi. Acaba nasıl kurduğu anlatabilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı