LGBT'yi destekliyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Desteklemiyorum. Kendi kendilerine ne yapıyorsa yapsınlar fakat bu işin çanağını kim tutuyorsa dünya geneline yaymaya çalışıyor benim gördüğüm bu. Bu aynı şeye benziyor dinci hocaların inanmayanlara baskı yaparak inandırmaya çalışması gibi. Bir de şöyle bir video var. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Amerika'dan gündem ithal etmeyin, Türkiye'de böyle bir şey yok. Her şeyden önce can güvenliği olmayan insanlar bunlar. En temelinden normal bir insan gibi muamele görmek istiyorlar.

Mesele sizin için sadece "şakası" yapılacak kadar ciddi işte.

Sen veya çevrendekiler saldırmıyor olabilir(sin). Bu yüzden genele vurmanız yanlış.
Dünyanın en güvenilir alt yapılı sistemi olmamakla beraber wikipedia:

Amerika Birleşik Devletlerinden sana bir gündem ithal edeyim, sonra konunun burnundan kuyruğuna kadar sistematik olarak kullanılan bir sisteme parça olarak montelemek istiyorsan kendini devam edebilirsin. Başladığı şeklinden günümüzdeki şekline evrilmesi için desteklenirken, içlerinden kaç birey buna dönmesinin saçma olduğuna karar verecek kadar akli dengeye sahip davranıyor? Çok azı.
1687947977404.png

Bu insanların varlıklarını problem olarak görmüyorum, hep varlardı. Ayrıca bunca zaman varolmaları için heteroseksüellere ihtiyaçları var - bunu hiç düşünmüş müydün? Bazı zamanlar güzel karşılandı, bazı zamanlar önemsenmedi, ne zaman para getirecek bir şeye dönüşen sistem parçası haline geldiler sonrası bitiş.

Süper basit bir örnek olarak parfüm endüstrisini al, erkeklerin ne kadarı bir parfüme bir kadın kadar önem verir, kaç tane parfümü vardır, kaç tane krem kullanır? Şimdi bunu endüstri bazında satışlara yay, birazda renkle süsle, ithal etmenin dibinden el sallarsın bize.

1687948261583.png


Adamlar kendi içlerinde bu "onur" konusunun b*kunun çıkartıldığının farkındalar, bu ülkedeki insanların bilgi ve bilgelik açısından ne hale geldiği belliyken, sonucun buraya ulaşması çok da olası görünmüyor.

LGB'den para kazanırken T ile tüm insan kimyasının ve psikolojisinin içinden geçiyorlar.

Özellikle konuyla alakalı psikolojik alt yapılı araştırmalar, ailevi problemlerin bu konudaki sonuçlarını matematiksel olarak gösteriyor - hiç hoş bir durum değil. Yakın zamanda biyokimyasal açıdan araştırmalar ortaya çıkmaya başlar umarım, yiyecekler, kozmetik kimyasallarla ilgili.

Aile yapısını yok et... yoksa "Yurtta(ev) sulh, cihanda (evren) sulh." boşuna söylenmedi.

Kısaca seçimlerini yaşamak konusunda problem yaşamayacak bir hayat seçebilirler, ancak bunu reklam haline getirecek kadar aptal olmak, çocuklara örnek olmak veya gelip "aaa X Y'ye şiddet uygulamış"... evet pek çok insan, bu sebeplerin hiçbiri olmadan bir sürü şiddete maruz kalıyor. Dün bir öğrencimi evden silahla atmaya çalıştı cahil emlakçı - ki başka şekillerde telefon üzerinden konuyu çözmek gerekti, yoksa bugün haberlerde bir paragraf ve/veya hastane ziyaretinde olmam gerekebilirdi.
 
Destekliyorum. Haklarını savunan, ayrımcılığa maruz kalan herkes için destekliyorum. Bu bireylerin gereksizleri üstteki videoda olduğu gibi mevcut ama bu açıdan bakarsan Müslüman'larda da benzeri insanlar var ve bahse girerim diğer çoğu topluluktada varlar.
 
Destekliyorum, sırf hetero olmadıkları için ayrımcılığa uğramalarına karşıyım. Kimin yatak odasında kimlerle ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
 
Kendilerini gözümüze sokmaya çalışan bir kitle.

Genel olarak bir açıklama yapayım. Pride Stonewall ayaklanmalarının ardından gay insanlara belirli haklar tanınması sağlandı. Ardından diğer ülkelerde de gay bireylere haklar verildi. Kendi ülkenizde ötekileştirilmek ister misiniz? Bizdeki yürüyüşlerin amacı da aslında bu. Halk tarafından ötekileştirilmemek. Bildiğiniz üzere İstanbul birçok ilde Pride yürüşleri yasaklandı. Anayasal hakkı bile varken neden yürüyüş yapılamasın? Not: Gaylik kavramı iki cinsiyet içinde kullanılır.
 
Bir erkeğin bana arzulmasindan tedirginim ama ne destekliyorum ne de desteklemiyorum sonuçta kişisel tercih oldu icin umurumda değil ama geylere sesleniyorum Benim kıçımı ıska geçin onu üstüne oturmak için ve s*cmak için kullanıyorum.
 
Desteklemiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı