Ne kaldı ki?Arkadaşımın kardeşi girdi. Matematik, fen ve inkilap tarihi zormuş.
Ne kaldı ki?Arkadaşımın kardeşi girdi. Matematik, fen ve inkilap tarihi zormuş.
İşte buna bruh derim. Matematik sonucu şaşırtıcı olabilir... Gerçekten zordu çünkü, pek çalışmadıysa iyi alması zor. Yüzdelikler çok ilginç olacak bu sene.Kardeşim girdi fulledim diyor, hayatında girdiği en kolay sınavmış. Okulda yaptıkları denemeler bile daha zormuş.
Evet umarım 2018 gibi düşük puan yüksek yüzdelik olur. Matematik cidden zordu.İşte buna bruh derim. Matematik sonucu şaşırtıcı olabilir... Gerçekten zordu çünkü, pek çalışmadıysa iyi alması zor. Yüzdelikler çok ilginç olacak bu sene.
Yığılma olur muhtemelen, kolayı çok kolay zoru çok zor yapmışlardı. Yüzdeler bayağı bir garip olacak muhtemelen.Evet umarım 2018 gibi düşük puan yüksek yüzdelik olur. Matematik cidden zordu.
Kesinlikle öyle olacak, her yerde Ziya'yı anıyorlar!Evet umarım 2018 gibi düşük puan yüksek yüzdelik olur. Matematik cidden zordu.
Düşük puan yüksek yüzdelik olursa sınav zor demektir. Ben 2018 senesinde 400 puan ile 2 küsür bir dilime girdim.Evet umarım 2018 gibi düşük puan yüksek yüzdelik olur. Matematik cidden zordu.
Öyle olacak gibi, 2018 sorularından daha zordu Matematik sanki. Sınav psikolojisi de olabilir ama çok stres yaptım.Düşük puan yüksek yüzdelik olursa sınav zor demektir. Ben 2018 senesinde 400 puan ile 2 küsür bir dilime girdim.
Ya neden sallıyorsun, boş bıraksaydın. Doğruların bile gidecek...Matematik ve Fen'i tamamen salladım. Sözel çok kolaydı ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.