LGS 2021 nasıl geçti?

Sözelin kolay olması büyük şans. Geçen sene ki LGS'de uzun paragraf soruları vardı. Sadece matematik değil, bütün dersler zordu :) Diğer senelere kıyasla daha kolay bir sınav olmuş. Geçmiş olsun herkese.
Geçen seneki kolay matla bu senekini karşılaştırmaz. 10 kat daha zordu bu seneki matematik.

Sözel bölümde İnkılap dersi tamamen boş. Sadece 2 işaretleme yaptım onları da salladım zaten.
Matematik 20 sorudan 9 tanesi hariç hepsini boş bıraktım. O 9 taneyi de salladım.
Onun dışında sözel bölüm basitti. Matematik bayağı zordu.
İnkılap faciaymış senin. Keşke matematikten 9 tane sallamak yerine tamamen boş bıraksaydın. Tamamen boş bıraksaydın 0 net olurdu ama şimdi salladığın için büyük ihtimalle eksi netlere düşeceksin.

Kardeşim çıktı az önce, matematik çok zordu dedi. Merak ettim ne kadar zor olabilir acaba.
Matematik sorularının zor olma sebebi okuldaki sorulardan farklı olması hocam. Ben girdiğimde de öyleydi, hala da öyle. Okulda öğretilen soru ile sınavda çıkanın alakası yok. Tabi okuldan okula değişebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı