LGS fulledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arkadaş LGS girmedi ki konuyu kapatabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap anahtarı geldiyse puan hesaplama sitelerinden ortalama bir puan öğrenilebiliyor. Ben pandeminin başladığı sene girmiştim hesaplamada 425 almama rağmen sınav sonucum 438 puandı. Puan oynamaları oluyor o sitelere tam güvenmemek lazım.
Aynen tam doğru değil. Haziran sonunda açıklanıyor diye hatırlıyorum ben.
 
Kimse yazmıyor ama bir sıkıntı var. 2022 Eylül'de LGS matematigi fullemissiniz dediğinize göre. 8. Sınıf başında nasıl LGS matematigi fulluyor acaba? Arkadaşlar çocuk LGS'ye bile girmedi muhtemelen. Girdiyse batırdı. Sadece ego yapmak için sallıyor belli. LGS'ye girmeden 8. Sınıf başında matematiği fulleyen ilk defa görüyorum:)
Öğretmen bir aileden geliyor. Büyük ihtimal sınav sürecine erkenden ve yoğun bir şekilde başlamıştır. Yazın da konuları bitirmiştir. Çevremdeki anne ve babası öğretmen çocukların neredeyse hepsi sınav zamanı buna benzer süreçlerden geçiyor. Fen liseleri bunlarla gırla dolu zaten. İki tanesinde okudum, ikisinde de yaygın bir profildi.

Arkadaşın doğru söyleyip söylemediğini sonuç belgesini görmeden bilemeyiz. Bir yargıda bulunmak için erken. Onun tavırlarından rahatsız oluyor olabilirsin ama zan altında bırakma çocuğu.
 
Hocam dikkat hatası bilmediğim olsa tamam derimde bildiğimi yanlış yapmak koydu biraz.
O çok moral bozuyor ama dert etmeyin hocam, önemli olan öğrenmektir. Dikkat hataları elbet giderilir. Şimdiden de söyleyeyim lise hayatında başarılar dilerim sakın ama sakın rahatlamaya çalışma 9 10'da günde 1 2saat tekrar at 10.sınıfın yazında TYT başla geleceğini garantilemiş olursun. Ben 11'im ve TYT bitmedi AYT daha başlamadım şu 1sene benim için ölümden beter olacak :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı