LGS için çok heyecanlanmak

• Konuyu başlatan ipx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.301
Yarın LGS sınavına girecek öğrencilerden biriyim ve bu durum beni çok geriyor. Denemelerde 440-460 yapsam bile sanki hiçbir şey yapamayacakmışım gibi geliyor. İnternettede LGS ile ilgili videolara baktıkçada gereksizce heyecanlanıyorum. Bir tek sıkıntım matematik dersinde var geri kalanları tamamına yakın şekilde doğru yapıyorum. Kötü geçerse bu stres yüzünden geçecek diye düşünüyorum. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

Kafa dağıt. Stres yapmamaya çalış hayatın sonu değil önemli olan lise'de ne yaptığın.

Dünyanın sonu değil, ilk önce bunu düşün. Yapabileceğini de biliyorsun sonuçta. Bilmiyorsan bile öğrendin😉 2-3 soru cozemeyince stres olmak yerine nasılsa geri döneceğim diye düşün.

Daha ne sınavlara gireceksin, bu ne ki? (50 yaşında ki dayılar gibi konuştuğuma bakma 16 yaşındayım) Sınavına odaklan ve başarılı olacağını hatırla.

Yarın LGS sınavına girecek öğrencilerden biriyim ve bu durum beni çok geriyor. Denemelerde 440-460 yapsam bile sanki hiçbir şey yapamayacakmışım gibi geliyor. İnternettede LGS ile ilgili videolara baktıkçada gereksizce heyecanlanıyorum. Bir tek sıkıntım matematik dersinde var geri kalanları tamamına yakın şekilde doğru yapıyorum. Kötü geçerse bu stres yüzünden geçecek diye düşünüyorum. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Lgs çok da önemli bir sınav değil. Çok kötü bir liseye gitmediğimiz sürece sıkıntı olmaz.

İnşallah sınavın güzel geçer kardeşim. Elinden geldiğince rahat olmaya çalış. LGS öyle abartılacak kadar zor bir sınav değil :) bizim zamanımızda da sbs sınavlarını çok abartırlardı. Her dönem oluyor o tarz tipler.

İnşallah sınavın güzel geçer kardeşim. Elinden geldiğince rahat olmaya çalış. LGS öyle abartılacak kadar zor bir sınav değil :) bizim zamanımızda da sbs sınavlarını çok abartırlardı. Her dönem oluyor o tarz tipler.
Yorumlarınız için teşekkür ederim ve sakin bir şekil de sınavı yapabildim.Matematik beklediğimden daha iyi geçti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı