LGS matematik nasıl yapılır?

Hocam denemeyi sonra yapacağım süre tutarak çarşamba falan.

Bugün hangi konudan test çözeyim peki?
Hocam dediğimi yap şimdiye kadar işlediğiniz konuları barındıran matematik denemesi yap 45 dk süren olsun.

Hocam şuan değilde akşama doğru yapacağım 8 civarı o zaman yapmadığım yerlerden 5 soru 5 soru 20 soruya tamamlayan bir yer yaparım kendime.

O zaman bugün az soru çözmüş oluyorum tek öğlen ödev yaptıktan sonra 13 paragraf yapmıştım neyse bir şey olmaz bu arada kaç puan yaptın LGS kaç net matematiğin.

@Ağabey38

O zaman bugün az soru çözmüş oluyorum tek öğlen ödev yaptıktan sonra 13 paragraf yapmıştım neyse bir şey olmaz bu arada kaç puan yaptın LGS kaç net matematiğin.
20 net hocam matematikte. Deneme çözdüğün gün soru sayısı az kalabilir takılma

20 net vay be ben o neti yapsam düşündümde iyi bir liseye gidip iyi bir yazılımcı olabilirim.
İnş hocam dediğimi yaparsan değişim yaşarsın inş ama unutma denemelerde asıl artış son günlerde oluyor ben 67 puan daha fazla alıyordum

İnşallah hocam dediğimi yaparsan değişim yaşarsın inşallah ama unutma denemelerde asıl artış son günlerde oluyor ben 67 puan daha fazla alıyordum.

Hocam matematikte çok korkutuyor 1 kere girdim deneme okulda aralıkta 267 aldim o günden herkes kopya falan çekti odaklanmadım
O yüzden deneme moralimi bozdu perşembe günü girecektim gittim kar nedeniyle araç yolda kalmış denemede ne zaman olur bilmiyorum.

Hocam matematikte çok korkutuyor 1 kere girdim deneme okulda aralıkta 267 aldim o günden herkes kopya falan çekti odaklanmadım.
O yüzden deneme moralimi bozdu perşembe günü girecektim gittim kar nedeniyle araç yolda kalmış denemede ne zaman olur bilmiyorum.

Denemede netlerin neydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00