LGS matematik nasıl yapılır?

Olsun hocam bir şey olmaz sonucuna göre me yapman gerektiğini söyliyicem.

Hatirladiklarimi söyleyeceğim Türkçe 12 doğru 8 yanlış
Din 9 doğru 1 yanlış
İnkılap 3 doğru 7 yanlış
İngilizce 2 doğru 8 yanlış
Fen 7 doğru 13 yanlış
Matematik 5 doğru 11 yanlış 4 boş o doğrularına nasıl yaptim bilmiyorum bu sonucu yazdıkça moralim bozuldu 😐

Din 9 doğru 1 yanlış
İnkılap 3 doğru 7 yanlış
Fen 7 doğru 13 yanlış
Matematik 5 doğru 11 yanlış 4 boş o doğrularına nasıl yaptim bilmiyorum bu sonucu yazdıkça moralim bozuldu 😐
Durum vahim valla konu eksiğin var hocam bu maalesef dikkat hatası değil denemede hangi konuları yanlış yaptıysan o konuları çalışman gerek

Din 9 doğru 1 yanlış
İnkılap 3 doğru 7 yanlış
Fen 7 doğru 13 yanlış
Her soruyu yapmayın, emin olmadıklarınızı, bilmediklerinizi boş bırakın. Sadece bu denemede böyle sonuç böyleyse canını sıkmayın ama genel durum böyleyse. Konuları iyi öğrenin.

Her soruyu yapmayın, emin olmadıklarınızı, bilmediklerinizi boş bırakın. Sadece bu denemede böyle sonuç böyleyse canını sıkmayın ama genel durum böyleyse. Konuları iyi öğrenin.

Zaten tek bir tane girdim hocam başkada daha girmedim o aralık'taki denemenin sonucu.

Moralim bozuldu zaten bu sonucu görünce 2 aydır kafaya taktım bu sonucu denemeye girince unutuyorum hepsini olmuyor soruları zor geliyor.

Durum vahim valla konu eksiğin var hocam bu maalesef dikkat hatası değil denemede hangi konuları yanlış yaptıysan o konuları çalışman gerek
Şimdi gidip neye çalışayım hocam denemeyi ben kendi kitabından çözüp sonuçları paylaşacağım kendim çözünce 2,3 gün sonra.

@YüzbaşıJohnPrice @Ağabey38

Son düzenleme:
Zaten tek bir tane girdim hocam başkada daha girmedim o aralık'taki denemenin sonucu.

Moralim bozuldu zaten bu sonucu görünce 2 aydır kafaya taktım bu sonucu denemeye girince unutuyorum hepsini olmuyor soruları zor geliyor.

Şimdi gidip neye çalışayım hocam denemeyi ben kendi kitabından çözüp sonuçları paylaşacağım kendim çözünce 2,3 gün sonra.

@YüzbaşıJohnPrice @Ağabey38
Hocam şuan yapamadığın soruların konuşarına çalış soruyu tekrar çöz eğer yine yapamazsan hocana sor

Hocam şu an yapamadığın soruların konuşarına çalış soruyu tekrar çöz eğer yine yapamazsan hocana sor.

Hocam zaten girdiğim yayın av yayınlarıydı kitap almaya gittiğim Adam'da çok kötü soruları olan bir deneme demişti ben o zaman yapmayım kendime 20 soruluk deneme 2,3 gün sonra https://www.hepsiburada.com/palme-y...vler-karmasi-7-deneme-sinavi-pm-HBC000011HOQ7 bunun ilk denemesini çözeceğim.

Şimdi O halde paragraf çözeyim biraz sonra fen ile matematikten tekrar yapayım defterden. 😓

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00