crexy.ee
Decipat
Bunun içindeki yayınlar iyi değilmi kendim seçip aldım içinde farklı yayınlar var diye.Hafif zorlayıcı o yüzden dedim
Bunun içindeki yayınlar iyi değilmi kendim seçip aldım içinde farklı yayınlar var diye.Hafif zorlayıcı o yüzden dedim
Dikkat etmedim bakayım hocamBunun içindeki yayınlar iyi değilmi kendim seçip aldım içinde farklı yayınlar var diye.
Hocam attığın kitaba baktım arasında hız iyi diğerlerini hiç duymadımBu durum deneme sonuçları düzelirmi hazirana kadar 440'a falan çıkarmıyım takdir 88 ortalama ile ama denemelerde hep sorunum var o kadar.
Orada nerede o kitaptaki yayınlarda hız var.
Çözmeyim mi onları kötü mü?
palme,nitelik,paf,süper,enerji,altın oran,vonoHocam fotoğrafta tam belli olmuyor ama pek içim ısınmadı hocam matematikten bir tane soru atar mısın o kitabdan
Tamamdır hocam müsait zamanda atabilirsen bi bakınayımpalme,nitelik,paf,süper,enerji,altın oran,vono
Yanımda değil telefon laptop'tan yazıyorum.
İnş hocam dediğim gibi soru deneme konu bu 3 üSaat 9'a kadar çalışıp uyayacağım o halde tekrar yapayım paragraf çözüp uyayım.
Umarım 440 puana çıkarım hazirana kadar .
@Ağabey38
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.