LGS matematik nasıl yapılır?

Matematik artık kolay orta zor sorulara sahip. Zor sorular seçici oluyor ve puanı daha fazla oluyor eski teog daki gibi değil artık.

Matematik artık kolay orta zor sorulara sahip. Zor sorular seçici oluyor ve puanı daha fazla oluyor eski teog daki gibi değil artık.
Ben ortalardada zorlanıyorum bazen ama mantığını anlamak öyle çözmek gerek.

Hocam matematik kampı bitti ben çoğunlukla hocanın anlattıklarını ve ara sıra ödev kısımlarını yaptım ama çok zor vardı ödev verdiği kısımlarda şimdi geri kalan sürede ne yapayım şöyle bir kanal buldum ünite konu tekrarları yapıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben ortalardada zorlanıyorum bazen ama mantığını anlamak öyle çözmek gerek.

Hocam matematik kampı bitti ben çoğunlukla hocanın anlattıklarını ve ara sıra ödev kısımlarını yaptım ama çok zor vardı ödev verdiği kısımlarda şimdi geri kalan sürede ne yapayım şöyle bir kanal buldum ünite konu tekrarları yapıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuanda eksik olduğunu düşündüğün konuları çalış ve deneme çöz sadece soruyu yeni anlafığın konuda çöz onun dışında fulll deneme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı