LGS'de nasıl 490 puan yapılır?

Bakın Full bütün gün boyunca çalıçıcm diye bir şey yok. Yok 1000 soru, 2000 soru falan fasa fiso. Hafta sonu 5,6 saat çalışın. Bol bol satranç oynayın, yürüyüş yapın. Oyun oynayın hayatsızca çalışmayın. Kendine eziyet edersin sadece. Planlı tertipli çalış, az çalış öz çalış.

Şunu da ekliyeyim, pes etme çünkü pes edersen zaten olmuyor ve zaman su gibi geçiyor. 9'da rahatlıyacağını hiç düşünme şuanda coğrafya çalışıyorum konular 6 7 kat zorlaşıyor unut o 80 90ları 30 40 için dua edeceksin.

Peki motivasyon?

Yapmayı sevdiğin şeyleri yap. PC oyun oynamayı mı seviyorsun oyna 1,2 saat. Kitap okuyabilirsin. Kahve içebilirsin, film izleyebilirsin. Seninle sınava girecek insanlarla, arkadaşlarınla bol bol sohbet et birbirinizi en iyi siz anlarsınız. Anne baba yüksek ihtimalle daha çok motivasyon düşürür. Tabii onlarla da konuşun ama bir gün size destek olup bir gün köstek olurlar psikolojik olarak.

Yapmayı sevdiğin şeyleri yap. PC oyun oynamayı mı seviyorsun oyna 1,2 saat. Kitap okuyabilirsin. Kahve içebilirsin, film izleyebilirsin. Seninle sınava girecek insanlarla, arkadaşlarınla bol bol sohbet et birbirinizi en iyi siz anlarsınız. Anne baba yüksek ihtimalle daha çok motivasyon düşürür. Tabii onlarla da konuşun ama bir gün size destek olup bir gün köstek olurlar psikolojik olarak.
onları yapamamıyorum
izin vermiyorlar

Yok, anca ailen yaptıklarını tebrik ederlerse motivasyon bulabilirsin. Ki o da ailenin övgülerini önemsiyorsan mesela benim için çok iyi moral ve motivasyondur.

Etmiyorlar
Geçen matematikden 20 de 14 yaptım 3 boşum vardı
Sınıf 1.dim
Söyledim
Okuma sevdamı sömürdüler.

onları yapamamıyorum
izin vermiyorlar

Etmiyorlar
Geçen matematikden 20 de 14 yaptım 3 boşum vardı
Sınıf 1.dim
Söyledim
Okuma sevdamı sömürdüler.
Yani iyi yapmışsın ama işte kendileri daha bir dala sap olamasalar bile laf etmeye hazırlar. Önerim tamamen ilişkini kes kendilerini sorgulasınlar.

Onları yapamamıyorum
İzin vermiyorlar

Mesela bu. Zannediyorlar ki sadece ders çalışmalısın. Müzik dinleyin yani ben dinlerdim. Yürüyüş yapın kesinlikle. Satranç çok önemli. Psikolojik olarak sürekli bunun hakkında videolar izleyin gerekirse ailenize de izlettirin. Şimdi her insan farklı ve bende psikolog değilim o yüzden çok da yardımcı olamıyorum bu konuda kusura bakmayın. Bir sorunuz olursa, bir şey anlatmak isterseniz buraya yazabilirsiniz yardımcı olmaay çalışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı