LGS'de soruyu boş bırakıp bırakmayacağımdan emin olamazsam ne yapmalıyım?

Evet dershaneye kayıtlı olduğumdan olduğumdan dolayı okullar açıldıktan bir süre sonra her hafta deneme sınavlarına hatta okulumdaki deneme sınavlarında gireceğim.

Dostum sakin ol o kadar seviyeleri farklı denemeye girceksin ki sana LGS normal deneme gibi gelecek benim dershanem haftada 2 deneme yapıyordu hatta son aylarda hafta 4 denemeye çıkmıştı.

Peki. Kodlamayı kitapçığı cevaplayınca mı? En son mu yapmalıyım?

Önerim yaptığın soruyu direk kodla ben dediğim gibi 1 2 soru bıraktım en son işaretleyecektim kaydırma yaptım ve puanım gereğinden fazla düştü.

Bir de sınava girdikten sonra önceki yıllara göre hesaplama açıklanana kadar kafanı dağıt oyun oyna gez yat çünkü 2021'e göre dilimler 2 katı kadar düştü 2021 de 400 alan biri %5 %4'lük dilimken %9 %10 düştü yani hem sınava girenlere hem de sapma sorularını yapmana bağlı.

O zaman güçlü silen bir silgi yanıma almalıyım ki cevap değiştirmeye karar verince kalıntı kalmasın.

Ben 2 silgi 3 kalem 1 kalemtıraş götürdüm mutlaka en az 2 kalem götür silgi olarak faber sınav silgisini veya rotringin sınav setini almanı öneririm hem kalemtıraşı güzel kalemleri yumuşak silgisi fena değil.

Şöyle öneride bulunayım bir konuya geçtiğinde kolay yani temel soruların olduğu bir soru bankasından soru çöz sonra ortalama zora geç ve en son yeni nesil zor soruları çöz her konuda bunları yaparsan çok rahat yaparsın sınavı eğer şu ana kadar dediğim tüm şeyleri yaparsan çok güzel bir puan alırsın ben bir dönem Full yattım bir dönem çalıştım denemelerde 450 puanları görüyordum ve şöyle söyleyeyim genelde dershane denemeleri zor olur o yüzden denemelerden düşük alırsa moralini bozma yanlış yaptığın soruları hocalarına sor onları rahat bırakma eksiklerini kapat güzel puanlar alırsın.

Son düzenleme:
Merhaba 2023'te LGS sınavına gireceğim. Yalnız bir sorunum var. LGS'de 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye bir şey varmış. Bu durumda çözemeyeceğimizi düşündüğümüz soruları boş bırakmamız gerekiyor. Ancak soruyu boş bırakıp bırakmayacağımdan emin olamazsam çok fazla boş bırakmak zorunda kalabilirim. Bu sorun sebebiyle LGS'de kolay ya da zor olsun boş bırakıp bırakmayacağımdan emin olamadığımdan zorluk çekeceğim. Bu da puanımı bayağı düşürecek ve aldığım puan düzgün bir liseye yeterli olmaz ise 4 yıl sıkıcı bir lise hayatım olacak. Bu durumda ne yapmalıyım?

Kankam iyi geceler ben de bu sene girdim 423 puan aldım. Zaten hangi soruyu boş bırakman gerektiğini sene içinde yaptığın denemelerle anlayacaksın. Ayrıca aldığın kötü bir puan olsa bile dünyanın sonu değil bence.

@NoxHit kaydırma yapan tek ben değilmişim hocam, sevindim :D 2 matematik 1 fen netim gitti kaydırma yüzünden.

Kankam iyi geceler ben de bu sene girdim 423 puan aldım. Zaten hangi soruyu boş bırakman gerektiğini sene içinde yaptığın denemelerle anlayacaksın. Ayrıca aldığın kötü bir puan olsa bile dünyanın sonu değil bence.

@NoxHit kaydırma yapan tek ben değilmişim hocam, sevindim :D 2 matematik 1 fen netim gitti kaydırma yüzünden.

Hocam sizin mat gene 2 tane gitmiş bende 5-6 soru gitti hayatım kaydı.

Çok sıkıntı olmuş hocam. Sıkmayın canınızı olan oldu. Bu sene maalesef 2019 gibi oldu 1 matematik doğrusu 0.70 dilim falan öne atıyordu :(

Evet okul bulabildim ama bayağı uzak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı