LGS'de soruyu boş bırakıp bırakmayacağımdan emin olamazsam ne yapmalıyım?

Çok stresli gorunumun var bu kadar stres seni yer.

Çok doğru söylüyorsunuz benim çok başarılı arkadaşım vardı LGS'den daha zor denemelerde 500 puan 470 puan alıyordu sınavda fazla stres ve heyecandan soruları okuyamamıştı kan şekeri falan düşmüştü 380 aldı.

Eğer Türkçe'de ve diğer derslerde konuları iyi anlarsam, öğrenirsem ve bol bol soru çözersem çok işe yarayacak.
Temel sistem bu evet, ama %80 matematik belirleyici.
Çok doğru söylüyorsunuz benim çok başarılı arkadaşım vardı LGS'den daha zor denemelerde 500 puan 470 puan alıyordu sınavda fazla stres ve heyecandan soruları okuyamamıştı kan şekeri falan düşmüştü 380 aldı.
Stres epey kotu ben stresten hastanelik oldum.
He suan tercih stresi var o ayri.

Ama evet stres en basariliyi bile bitirir. Stresten cok geriye dusenler taniyorum.

(Bu arada sizin yuzdeliginiz kac hocam?)

" Bu durumda çözemeyeceğimizi düşündüğümüz soruları boş bırakmamız gerekiyor. " demişsin, bu düşünce bence yanlış. Zaten MEB yeterince zaman veriyor, tüm soruları çözmeye çalışmalısın. Mesela Türkçe dersi ve İngilizce dersinde çözemediğin sorular varsa gidip Türkçe dersindeki soruları çözmeye çalış, 3 şık arasında kalırsan sorunun üstüne git. 2 şıka düştüğünde emin olduğun şıkkı işaretleyebilirsin, eğer emin değilsen işaretleme. Ama tüm soruları oku yapabileceğim dediğin soruları yap, soruyu boş bıraktığında sakın streslenme, bu bir son değil. Daha önünde üniversite sınavı var, çok stres iyi değildir. İyi sosyaller.
Genellikle Türkçe dersinde böyle bir sorunum var. 2023'teki LGS sınavında çok dikkatli olacağım.

Temel sistem bu evet, ama %80 matematik belirleyici.

Stres epey kotu ben stresten hastanelik oldum.
He şu an tercih stresi var o ayri.

Ama evet stres en basariliyi bile bitirir. Stresten cok geriye dusenler taniyorum.

(Bu arada sizin yuzdeliginiz kac hocam?)

Hocam ben bir tık heyecandan matematikte yanlış kodlama yaptığımdan dolayı 400 gibi bir puan aldım normalde daha zor denemelerde 460 450 almışlığım var ve yerleşecek pek okulda yok çok uzaklarda var şu an kararsızım ne yapacağım konusunda. İlk o mat kodlamasından dolayı puanımı görünce çok moralim bozulmuştu 1 2 gün çok mutsuzdum.

@hukumdarbnm sakin ol kendini cok sıkiyorsun daha simdiden.
Eylule dogru asıl derim ben daha erken.
Ki kendini denemelerde goruceksin.
Yıl icinde deneme gorunce kusucak hale geliyorsun bunlari dert etmek icin daha erken denemeye girdikce ne yapman gerektigini anlarsin.

O yüzden sınava girceklere tavsiyem kodlamayı iyi yapın ve kontrol edin son saniyelerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı