LGS'den kötü puan aldım

Ben LGS'ye ilk girenlerdenim. Birden bire teog yerine LGS gelmişti. Sorularda aşırı zordu puanım çok da iyi sayılmazdı fakat Anadolu lisesine gittim. LGS puanını o kadar da önemsemene gerek yok. Önemli olan üniversite sınavı.

Merhabalar, ben bu sene 2021 LGS'ye girdim fakat beklediğim sonuçtan çok düşük çıktı. Normalde okul denemelerinde 400-410 arası yapıyordum fakat bu puanı görünce cidden yıkıldım. Bir senelik çalışmam boşa gitti ailem de bana kötü puan yaptığım için kızıyor ve çalıştığıma inanmıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Neredeyse 2 ay oldu fakat hala moralimi düzeltemiyorum çok mutsuzum. Moralimi düzeltmek için neler yapabilirim?

Takma.

Ben de bu yıl girdim. Denemelerde 450-470 arasıydı. Benimki de beklediğim gibi gelmedi. Çok fazla LGS'yi konuşma, kafanı dağıt ve kendini geliştirmeye bak. İngilizce veya yazılım öğren.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı