LGS'ye 1 ay kala 430 puan alınabilir mi?

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. LGS'de 320-350 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. (bu ortalama net rakamlarından fazla yapamıyorum örneğin: 14 doğru Max 16 doğru mesela):

Türkçe 14 doğru 4 yanlış 2 boş.
İnkılap 8 doğru 2 yanlış.
Din 8 doğru 2 yanlış.
İngilizce 4 doğru 2 yanlış.
Matematik 4 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum günlük çözdüğün soru sayısı minimum 500 olursa son 1 ay kala belki yaparsın. Diğer arkadaşlar da demiş zaten özellikle matematiğe ağırlık ver. Sürekli sarmal denemeler çöz işe yarayacaktır.

Benim 1 ay kala denemelerim 360 370 geliyordu. Son ay dershane sayesinde her gün deneme oluyordum ve gerçekten sürekli deneme çözmek işe yarıyor.
LGS'den 414 almıştım.Sen biraz daha üstüne koyup başarabilirsin.

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. LGS'de 320-350 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. (bu ortalama net rakamlarından fazla yapamıyorum örneğin: 14 doğru Max 16 doğru mesela):

Din 8 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.

Maalesef zor 400 alirsaniz sukredin

Din 8 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.

Konuları tamamen bitir ilk olarak, eksiğin kalmasın. Ardından her gün fix 1 deneme çöz ve hatalarına üşenmeden teker teker bak. Mat hatalarını da kesinlikle tekrar çöz. Benzer soru tarzları çıkıyor, netlerini arttırır.

Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim belki başaramayacağım ama 1 ay kalmış denersem kaybedecek bir şeyim yok hepinize tekrardan teşekkür ederim.

Kral başlığı görünce dalga geçiyorsun sandım ama ciddiymiş. O puana ulaşman imkansız bence ve bu başlığı görünce yıkıldım çünkü bende 1 ay kala yeni başlayacağım çalışmaya 😂

Kral başlığı görünce dalga geçiyorsun sandım ama ciddiymiş. O puana ulaşman imkansız bence ve bu başlığı görünce yıkıldım çünkü bende 1 ay kala yeni başlayacağım çalışmaya 😂

Aslında konu sahibi söylediğine göre anladığım kadarıyla denemelerde 320-350 arası alıyormuş, iyi bir çalışma ile 400'e yükselebilir veya geçebilir diye düşünüyorum.

Din 8 doğru 2 yanlış.
Fen 16 doğru 4 yanlış.

Hocam 1 ay kalaya yetişmez önceden inkılabı Full olmasa bile 8 doğru ve İngilizce ile dini 10 doğru ile yapabilseydiniz sadece matematiğe çalışabilirdiniz o yüzden artık 430 değil de 380'den fazla bir not yapmaya çalışın 380 aşağısı kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aslında benim eksiklerim sadece türkçeden yazım noktalama fenden eksiğim 4. ünite inkılap din İngilizce hiç ekdiğim yok sadece soru çözmem lazım matematiğe ağırlık verirsem ben yapabileceğimi düşünüyorum. LGS sonuçları açıklanınca buraya yazacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı