LGS'ye 12 gün kaldı ve ben çok çalışmadım

Konuları biliyorum ama detaylarını bilmiyorum. Matematiğim çok kötü Türkçe idare eder.

Klasik orta okulu sendromu diyorum ben buna. Her şeyi küçümsüyorsunuz ve son saniyeye bırakıyorsunuz.9. sınıfta düzelirsiniz ve derslerine daha ağırlık vermen dileğiyle...

Bak şu anda çalışırsan aşırı derecede bir şey fark etmez ama bayağı fark edeceğini düşünüyorum çünkü geçen seneye göre 400 bin daha az öğrenci giriyor bu da geçen sene %20'lik dereceye giren öğrencinin %10'luk dilime girmesi demek yani şansın % 10 daha da arttı her gün 2 deneme (LGS denemesi) ondan sonra yapamadığın soruların video çözümlerini dinlemek ve yapamadığın soruların konularına bakıp eğer ki 2-3 denemedede aynı konudan yanlışın çıkıyorsa o konudan kolayda zora doğru soru çözmen gerekiyor akşam ise her dersten bir, matematik, fen, Türkçeden ise 2 tane branş denemesi çözersen ve istersen gerçekten bayağı fark ediceğini düşünüyorum bak ben de en fazla 30 gün önce çalışmaya başladım en fazladırda bir 10 gündür düzenli çalışıyorum 1 haftalık çalışma ile puanım 383'ten 438'e yükseldi ki bu sene pandemiden dolayı dersleri salan çok öğrenci olduğundan ve az öğrenci girmesinden dolayı da şansımız aşırı arttı yani bence çalışmalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı