LGS'ye saatler kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkuyorum özetle. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar artık korktuğum şey okula asteroit düşmesi oldu. 2020 malum...

İçimde tatlı bir heyecan var ama bu sınav anında 900 kat artarak elimi 220 volt yemiş gibi titretebilir.

Bir de şöyle bir sorun var, yapamadığım soruyu sallamam doğru olur mu?
1 yanlış 0.33 neti götürüyor. Puana vuracak olursak bir soruyu yanlış yaparsan 1.3 küsür puan gidiyor doğru yaparsan 6.7 küsür puan geliyor. Şık elediysen kesin değer.
Aman uyarayım girmeden önce midye yemeyin. Ben yaptım pişmanım.
Ne midyesi canım sabah sabah. Malatyalıyım hem ben midye yok buralarda.

Sınava girerken hayatın buna bağlıymış ve başarısız olursan tümüyle geleceğin elden gidecekmiş gibi hissediyorsun, bir şekilde başarılı oluyorsun, istediğin liseye giriyorsun. Bir de ne göresin? O andan itibaren 4 yıllık süreçte aynı şeyleri tekrar yaşayacaksın ve bu sefer gerçekten de hayatın buna bağlı olacak.

LGS'ye girince hiçbir şey düşünmüyorsunuz merak etmeyin. Bende girdim ama düşündüğünüz kadar stresli değil. Sorulara başlayınca dalıyorsunuz zaten. En başta sorular bitmeyecekmiş gibi geliyor ama yapamadığını sonraya bırakıp yapabildiğini yaparak ilerleyince sen anlamadan bitiyor, zamanda genel anlamda yetiyor, boş veya emin olmadığın sorulara bakıp kodlamada yanlış var mı diye bakıp en sonunda kağıdı gözetmene verince bir oh be diyorsun.

Aynen böyle oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı