Çok ağır şeyler de yememek lazım. Midemiz nötr olursa daha rahat hissederiz.Kahvaltınızı düzgün yapın. Bence çok önemli bir nokta.
Çok ağır şeyler de yememek lazım. Midemiz nötr olursa daha rahat hissederiz.Kahvaltınızı düzgün yapın. Bence çok önemli bir nokta.
Yanlışlar doğruyu götürüyorsa hayır, doğru değil.Bir de şöyle bir sorun var, yapamadığım soruyu sallamam doğru olur mu?
Hayir, sakin yapma. Ben ilk LGS'de yapmistim, puanimi bayagi dusurdu.Bir de şöyle bir sorun var, yapamadığım soruyu sallamam doğru olur mu?
Kesinlikle. Bir arkadaşım kahvaltıda LGS sabahı beyran içip mideyi bozmuştu. Aşırı fazla çalışmıştı, boşa gitti sınav. Lavaboya gitme izni de verilmemiş.Çok ağır şeyler de yememek lazım. Midemiz nötr olursa daha rahat hissederiz.
Aman uyarayım girmeden önce midye yemeyin. Ben yaptım pişmanım.Çok ağır şeyler de yememek lazım. Midemiz nötr olursa daha rahat hissederiz.
1 yanlış 0.33 neti götürüyor. Puana vuracak olursak bir soruyu yanlış yaparsan 1.3 küsür puan gidiyor doğru yaparsan 6.7 küsür puan geliyor. Şık elediysen kesin değer.Bir de şöyle bir sorun var, yapamadığım soruyu sallamam doğru olur mu?
Ne midyesi canım sabah sabah. Malatyalıyım hem ben midye yok buralarda.Aman uyarayım girmeden önce midye yemeyin. Ben yaptım pişmanım.
LGS'ye girince hiçbir şey düşünmüyorsunuz merak etmeyin. Bende girdim ama düşündüğünüz kadar stresli değil. Sorulara başlayınca dalıyorsunuz zaten. En başta sorular bitmeyecekmiş gibi geliyor ama yapamadığını sonraya bırakıp yapabildiğini yaparak ilerleyince sen anlamadan bitiyor, zamanda genel anlamda yetiyor, boş veya emin olmadığın sorulara bakıp kodlamada yanlış var mı diye bakıp en sonunda kağıdı gözetmene verince bir oh be diyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.