LGS'ye 12 gün kaldı ve ben çok çalışmadım

Çok geç kalmışsın hayatın boyunca kendine söveceksin valla fen 8 doğru Türkçe 12 doğru falan affedersiniz ama ileride meslek bile bulamazsınız.
ya benim öyle son 12 gün çalışdığımı düşünmeyin ben 1-2 ay kala çalışmaya başladım ama çok deneme çözmedim hatam buydu sürekli tekrar videoları izledim.

ya benim öyle son 12 gün çalışdığımı düşünmeyin ben 1-2 ay kala çalışmaya başladım ama çok deneme çözmedim hatam buydu sürekli tekrar videoları izledim.
1-2 ay kala çalışmak da iyi değil ki bazı denemeleri çok zor yapıyorlar ben 430 aldığım için az daha umudumu kesiyordum sizi düşünemiyorum umarım iyi geçer yani ne diyim. Kolay denemelerde ise 460-470.

Konuları biliyorum ama detaylarını bilmiyorum. Matematiğim çok kötü Türkçe idare eder.

Kanka sen forumu kapa direk deneme çöz ortalama günde yarım saat ile 1 saat arası kitap oku mat için faydası olur bol bol denemeden sonra günde 150 tane yeni nesil mat çöz denemeden sonrada hangi derslerin kötüyse onlardan bol bol soru çöz sonrada branş denemesi çöz bu belki biraz faydası olur boş kalan zamanında konu tekrarı yap yani 12 gün içinde çok çalışman lazım yine de bir faydası olur mu Allah bilir ama sen yine de dene bence.

Kanka sen forumu kapa direk deneme çöz ortalama günde yarım saat ile 1 saat arası kitap oku mat için faydası olur bol bol denemeden sonra günde 150 tane yeni nesil mat çöz denemeden sonrada hangi derslerin kötüyse onlardan bol bol soru çöz sonrada branş denemesi çöz bu belki biraz faydası olur boş kalan zamanında konu tekrarı yap yani 12 gün içinde çok çalışman lazım yine de bir faydası olur mu Allah bilir ama sen yine de dene bence.
teşekkür ederim en faydalı cevap oldu şimdi kapatıp ders çalışmaya başlıyorum xD

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı