Lian Li Lancool II Mesh incelemesi

Ülkeye bu tip yeni markaların gelmesi/getirilmesi beni çok heyecanlandırıyor ve deli gibi bunları takip ediyorum. Bu arada çok güzel bir inceleme olmuş eline sağlık.

Kasada Corsair kasalarındaki gibi RGB kontrolcüsü ve sys fan çoklayıcı var mı hava akışı nasıl bir de bunun başka bir modeli var onunla farkı sadece ön panelmi.

Kasada Corsair kasalarındaki gibi RGB kontrolcüsü ve SYS_FAN çoklayıcı var mı hava akışı nasıl bir de bunun başka bir modeli var onunla farkı sadece ön panel mi?
Lancool II modelini bilmiyorum, bendeki Lancool II Mesh modeli. İkisi birbirinden farklı modeller. Bu kasada 3 tane fan birbirine bağlı, eğer anakartında ARGB header yoksa SATA güç girişiyle bağlıyorsun ve öndeki tuşlarla fanların ARGB'sini kontrol ediyorsun. Anakartında ARGB header var ise oraya takıyorsun ve anakartın yazılımından istediğin gibi kontrol edebiliyorsun. SYS_FAN çoklayıcı yok. Lancool II Mesh modelinin hava akışı oldukça iyi. Yabancı kanalları izlersen yılın en iyi hava akışına sahip kasası olarak seçmişti 1-2 Youtube kanalı.

Lancool II modelinin ön paneli mesh değil, Lancool II Mesh modeli mesh. Lancool II'nin hava akışı iyi değil.

ID coolingten bir sıvı soğutma alsam MAX1000 TL olacak şekilde RGB uyumu sağlayabilir miyim yani öndeki fanlar mavi yanarken bundakilerde mavi yanarmı birbirlerine bağlayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…