Linux bir cennet!

Linux tamamen kendin oluşturacağın sistemler. Eğer tam anlamıylabilirseniz Windows FPS'inizi sollarsınız. Bazı şeyleri yapmazsanız da aynı kalır veya düşer. Linux'ta performans adına çok şey yapabiliyorsunuz. Ve yapmanızı öneririm. Bu debloat tarzı değil. Sanal MUX gibi şeyler.

Pekala teşekkürler. Anladığım kadarıyla bilgili birisiniz bu Linux hakkında. Acaba bu dediğiniz şeyleri bu konuyu dağıtmamak adına yeni bir konu açsam ve rehber gibi veya kısaca isimlerini ve ne yapabileceğimi yazar mısınız? Denemek istiyorum.Ve güncel driver desteği var mı? Şuanlık bu kartıma güncel destek geliyor.

Sistemim;

ASUS ROG STRIX GTX 960 2 GB.
i5 3470.
8 GB tek kanal RAM.

İlk üçü nasıl tam olarak bir artı sayılıyor. Parasını hakeden bir şeye para vermekten çekinmem açık kaynak kodlu olma olayının hiç bir artısı yok, virüs işede size bağlı.
Linux gereksiz bir baş ağrısından başka bir şey değil bence.
"Açık kaynak kodlu olmasının hiç bir artısı yok." kadar saçma bir şey duymadım.

Linux'ta da para vererek bir şeyleri satın alabilirsin. Kastettiği şey Linux da çoğu şeyin açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir alternatifinin bulunmasıdır.

Bu kadar rahat sallayabiliyorsunuz. Daha önce bir Linux dağıtımını kullanıp kullanmadığınızı merak ediyorum.

Pekala teşekkürler. Anladığım kadarıyla bilgili birisiniz bu Linux hakkında. Acaba bu dediğiniz şeyleri bu konuyu dağıtmamak adına yeni bir konu açsam ve rehber gibi veya kısaca isimlerini ve ne yapabileceğimi yazar mısınız? Denemek istiyorum.

Sistemim;

i5 3470.
8 GB tek kanal RAM.

EOS veya Sade Arch Linux kuracaksın, birkaç kernel parametresi, tkg kernel (ayarlanmış şekilde) birkaç ek paket ve bu kadar diyebiliriz.

Pekala teşekkürler. Anladığım kadarıyla bilgili birisiniz bu Linux hakkında. Acaba bu dediğiniz şeyleri bu konuyu dağıtmamak adına yeni bir konu açsam ve rehber gibi veya kısaca isimlerini ve ne yapabileceğimi yazar mısınız? Denemek istiyorum.Ve güncel driver desteği var mı? Şuanlık bu kartıma güncel destek geliyor.

Sistemim;

i5 3470.
8 GB tek kanal RAM.
@403976 biliyorsun bende ilginç şekilde rehber gözükmüyor. Bizim rehberi atar mısın arkadaşa?

Driver'ların birçoğu yüklü geliyor bazı spesifik şeyleri kuracaksınız sadece.

@403976 biliyorsun bende ilginç şekilde rehber gözükmüyor. Bizim rehberi atar mısın arkadaşa?

Driver'ların birçoğu yüklü geliyor bazı spesifik şeyleri kuracaksınız sadece.

Çok teşekkür ederim bu rehber sayesinde Windows'taki gibi bir değer alabilirim öyle değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı