blamenvidia
Hectopat
- Makaleler
- 3
Rolling Release dağıtımlar hiçbir zaman stable değildir. En son sürüm paketleri kullanırlar.@blamenvidia Peki stable mi?
Rolling Release dağıtımlar hiçbir zaman stable değildir. En son sürüm paketleri kullanırlar.@blamenvidia Peki stable mi?
Rolling Release dağıtımlar hiçbir zaman stable değildir. En son sürüm paketleri kullanırlar.
Yok yani demek istediğim başka idi ancak yanlış ifade etmişim. Rolling Release dağıtımlar size stabillik iddiası ile sunulmaz. Ama mesela ben Arch kullandığım sürece hiçbir sorun ile karşılaşmamıştım. Ayrıca evet Point Release dağıtımlarda da çok sorun çıkıyor, hatta ben rolling release dağıtım kullandığım sürece Ubuntu, Mint gibi dağıtımlardan çok daha az sorun yaşadığımı söyleyebilirim. Debian ile bile sürücü kurarken xorg bozulmuştu. xstart çalışmıyordu.Yok hocam yanlış maalesef, rolling release bir release modelidir bunun stabilite ile bir alakası yoktur. Point release dağıtımların arasından en sorunlu dağıtımlar çıkabilirken, rolling release dağıtımlar arasından aşırı sorunsuz dağıtımlar çıkabilir.
Yok yani demek istediğim başka idi ancak yanlış ifade etmişim. Rolling Release dağıtımlar size stabillik iddiası ile sunulmaz. Ama mesela ben Arch kullandığım sürece hiçbir sorun ile karşılaşmamıştım. Ayrıca evet Point Release dağıtımlarda da çok sorun çıkıyor, hatta ben rolling release dağıtım kullandığım sürece Ubuntu, Mint gibi dağıtımlardan çok daha az sorun yaşadığımı söyleyebilirim. Debian ile bile sürücü kurarken xorg bozulmuştu. Xstart çalışmıyordu.
@Zurnadürüm BSD'de Steam var mı?
Çünkü BSD'de Vulkan API yok bildiğim kadarıyla.Zaten BSD'de Steam olması çok komik olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.