Linux kullanılır mı?

Genel olarak düşük peroformans veriyor, hiç denediniz mi?

Şahsen daha beter olur diye düşünüyorum, çünkü ben Windows kullanırken PC boşta 700 MB RAM kullanıyordu, Linux'ta ise 1.5 GB'ye çıkıyordu. Üstelik düşük Linux sürümlerini kullanıyordum. Daha sonra kullanmaktan vazgeçtim bana hitap etmediğini anladığım için.

Windows 11 varsayılan olarak boşta 4 GB RAM kullanıyor.

Ekran görüntüsü_2022-04-01_17-44-41.png

Linux ise açık uygulamalar ile 2.2 GB.

Gidip Pardus kurup gelip daha kötü olur yazmayın.

Son düzenleme:
Genel olarak düşük peroformans veriyor, hiç denediniz mi?

Şahsen daha beter olur diye düşünüyorum, çünkü ben Windows kullanırken PC boşta 700 MB RAM kullanıyordu, Linux'ta ise 1.5 GB'ye çıkıyordu. Üstelik düşük Linux sürümlerini kullanıyordum. Daha sonra kullanmaktan vazgeçtim bana hitap etmediğini anladığım için.
Linux çekirdeği boş bulduğu RAM'e önbellek yapma eğiliminde olur hep, gerektiği zaman önbelleği boşaltır.

Windows 10 varsayılan olarak boşta 4 GB RAM kullanıyor.

Eki Görüntüle 1347639

Linux ise açık uygulamalar ile 2.2 GB.

Hocam şimdi bunu kıyaslamak için o zamanki sistemimin olması gerekir. Sizin sisteminizdeki parçalar ile benim o zamanki kullandığım parçalar aynı değil elbette. Bu şekilde bir kıyaslama yapsak doğru olur mu sizce?

Oyun konusunda daha kötü olur yazmışsınız birazcık araştırsanız oyunun native desteği olmasa bile oyunları açmak için uyumluluk uygulamaları var ve bazen windowsta olduğundan daha iyi çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı